TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Bvlgari Peak i fortsat fremgang

af | 9. jan 2019 | Nyheder

Derbyvinderen Bvlgari Peak forventes at gøre comeback om et par måneder.

Det er efterhånden længe siden vi har set Blvgari Peak, der senest startede i Grand Circle 4-års Championat på Fyn i oktober 2017, men Ready Cash-sønnen er godt i gang med træningen på Steen Juuls træningscenter i Osted.

Bvlgari Peak. Foto: Kanal 75

-Det ser fint ud med skaden og han har trænet på i en lang periode. Bvlgari Peak træner ikke maksimalt endnu, men det regner jeg med, at han kan gå i gang med 1. februar og så er han vel startklar om et par måneder, siger Steen Juul, som i skrivende stund har to seriøse kandidater til dette års Derby, Da Vinci Peak (Gift Kronos) og Don Rossini (Muscle Massive).

-Da Vinci Peak gik dårligt de to sidste starter i fjor, hvor han var slidt, men har ellers overrasket mig positivt ved at kunne konkurrere mod og slå de bedste heste i årgangen. Han blev kastreret efter sidste start og det ser fint ud.

-Don Rossini er blevet halsopereret efter sidste start og skal hvile resten af januar måned, inden han begynde at træne igen.

-Som de fleste af vores øvrige årgangsheste er han også begyndt at træne igen fra nytår efter en lille pause, og det foreløbige mål er sæsondebut i marts-april måned, afhængig hvad der er af løb, siger Steen Juul.