TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Broadway Hall solgt til Skandinavien

af | 19. aug 2014 | Nyheder

Broadway Hall

Broadway Hall

En skandinavisk gruppe bestående af Hans Nelën, Global Farm. John Bootsman, Boko, Mats Gabrielsson, Oxalis og Siv og Nils Otto Bergslien, Thai-hestene har netop kæbt den amerikanske avlshingst, Broadway Hall.

14-årige Broadway Hall er bl.a. er fader til Hambletonian-vinderen Broad Bahn, der er hans mest vindende afkom med en indtjening på 1.5 million dollars.

Broadway Hall var outstanding som 2-åring, hvor den startede 9 gange og vandt hver gang, men den gik i stykker og startede aldrig det følgende år.

I stedet gik den i avlen på ejerens stutteri. Fashion Farms i Pennsylvania, hvor den i de første seks år bedækkede mellem 120 -135 hopper. Siden er det gået ned af bakke og i år har Broadway Hall kun bedækket 47 hopper.

Selv ikke Broad Bahns Hambletonian-sejr eller Broadway Schooners sejr i Hambletonian Oaks året forinden har kunnet stimulere interessen for at benytte Broadway Hall.

Broadway Hall er den første hingst efter Conway Hall i avlen, og dens hidtil mest succesrige søn. Moderen, B Cor Tamgo (A Go Go Lauxmont) har foreløbig født 14 føl og er nu i fol ved Possess The Will.

Blandt hendes afkom er Boardwalk Hall – helbroder til Broaday Hall, der virker i avlen i Norge samt Tom Cango (Tom Ridge), der nu er avlshingst i Ohio.

Broadway Hall stod til 7.500 dollars i følafgift for sæsonen 2014.

Det er tanken, at han skal forblive i USA og bedække på Fashion Farms i 2015, men der skal fryses sæd, der skal udbydes på det skandinaviske marked.