TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Borgmestre i kamp for travet

af | 25. nov 2014 | Nyheder

Onsdag mødes borgmestrene fra Guldborgsund, Billund, Skive og Bornholm med Kulturminister Marianne Jelved for at tale om de alvorlige fremtidsudsigter der er for travsporten

GUudborgsunds Borgmester John Brædder

GUudborgsunds Borgmester John Brædder

Det er Borgmester John Brædder, Guldborgsund Kommune, der har taget initiativet til mødet og har inviteret sine kolleger fra såvel Billund, Skive og Bornholm med.

Det er ikke helt tilfældigt, at det netop er borgmestre fra disse fire områder, der nu danner fælles front, idet det er travbanerne i deres respektive områder, der har udsigt til at blive nedlagt.

Såvel Billund Trav som Nykøbing F Trav har allerede fået beskeden, og HFF har tidligere meldt ud, at Skive Trav og Bornholms Travbane bliver de to næste bane der må lukkes som følge af den kraftige reduktion af penge som HFF tilføres fra 2015 og videre frem.

– Vi må håbe det lykkes borgmestrene, at få sat fokus på vigtigheden af at afbøde konsekvenserne af den uigennemtænkte lov, der desværre må forventes vedtaget i december.

– Det er af stor betydning for alle os, der fortsat kæmper for at alle travbaner skal eksistere i fremtiden, siger Torben Nygaard, der formand for Hesteejerforeningen på Lolland Falster