Bondo-succes i Milano

Svenskfødte Usain Töll, der trænes af Erik Bondo vandt tirsdag eftermiddag afdelingsløbet, Premio Coppa di Milano på La Maura-banen i Milano.

Premio Coppa di Milano afvikledes som et afdelingsløb over 1650 meter med to indledende afdelinger og en finale.

1. afdeling vandtes af Suerte’s Cage (Igor Font) med Federico Esposito i 1.14.2a/1650 m, mens 2. afdeling vandtes af Zandroz (Varenne) med Santo Mollo i 1.12.0a/1650 m.

Her var Usain Töll med Vincenzo Gallo nummer  to i 1.12.3, mens løbets favorit, danske Dumbo med Alessandro Gocciadoro sluttede pÃ¥ en fjerdeplads i 1.13.1.

Gocciadoro fik givet Dumbo et hÃ¥rdt løb, for han forlod andet par udvendigt efter 500 meters kørsel for at sætte sig op i dødens – og det kostede kræfter.

I finalen, hvor de fire bedste fra de to afdelinger var til start, sad Usain Töll (GooGoo GaaGaa) tidligt i spids og vandt let i 1.11.9a/1650 m – præmie 10.028 Euro – foran Suerte’s Cage i 1.12.1.

Dumbo fik her en indvendig rejse og sad fast i opløbet med kræfter i behold og sluttede på en femteplads i 1.12.8