TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Bombastic Design startklar, men..

af | 19. maj 2016 | Nyheder

2-årsstjernen Bombastic Design er startklar, men ejeren og træneren Kenneth P. Hansen har svært ved at finde løb til hoppen, der starter med lige over 400.000 kroner.

Det er ingen let opgave at finde løb til en 3-årige hoppe, der starter med 405.000 kroner.

Bare spørg Kenneth P. Hansen, der ejer Bombastic Design.

Bombastic Design

Bombastic Design

-Hun er startklar, men med sin præmiesum er det jo ikke lige DTCs 3 års Serie hun passer ind i, siger den sjællandske amatørtræner til travservice.

-Bombastic Design har været startklar i et stykke tid. Hun var meldt til et løb på Lunden den 29. april, men det blev ikke til noget. Der var kun meldt to heste. Hun kunne have startet på Copenhagen Cup-dagen, men jeg ville ikke matche hende så hårdt i første start og så mod hingstene. Solvalla i Elitloppsweekenden kunne også være en mulighed, men igen, bliver det en hård opgave, så derfor står vi over, siger Kenneth P. Hansen videre,

-Efter en forkølelse er Bombastic Design helt klar til start. Hun har gået nogle gode arbejder efter 1.20 fuld vej, og virker særdeles fin i træningen.

Vi må se, om vi kan finde noget i Sverige til hende og i hvert fald er der et løb i Grand Prix-weekenden i Aarhus til hende. Her regner jeg også med, at skulle starte hendes lillebroder Copy Design. Der er også en mulighed på Lunden den 10. juni, siger Kenneth P. Hansen,

Bombastic Design havde en fin 2-årssæson, der omfattede syv starter, Hun vandt fem sejre og blandt dem var det franske storløb, Prix Vourasie med en førstepræmie på næsten 270.000 kroner!

Bombastic Design vandt Prix Vourasie i på Vincennes i ny dansk rekord 1.16.3/2200 m v Foto Gerard Forni

Bombastic Design vandt Prix Vourasie i på Vincennes i ny dansk rekord 1.16.3/2200 m v Foto Gerard Forni