TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Bombastic Design i sæsondebut

af | 10. jun 2016 | Nyheder

I eftermiddag sæsondebuterer B-årgangen hidtil mest vindende hoppe, Bombastic Design på Charlottenlund Travbane.

Bombastic Design

Bombastic Design

Efter en løbspause på tæt på et halvt år sæsondebuterer Bombastic Design (Prodigius) i eftermiddag på Charlottenlund Travbane med Steen Juul i sulkyen.

-Jeg har haft svært ved at finde en passende opgave til hende, når hun starter med 400.000 kroner på kontoen, men nu skal hun i gang, siger ejeren og træneren Kenneth P. Hansen.

-Jeg har kørt 5-6 arbejder med Bombastic Design på Skovbo efter 1.19.5 – 1.20 fuld vej, så hun burde være klar til opgaven.

-Ellers er mine planer med hende, at vi sigter på Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix i Aarhus. Forinden er der et 3 års Hoppe-løb i 4-årings Grand Prix-weekenden, som hun nok skal starte i, siger Kenneth P. Hansen.

Selv om Bombastic Design i eftermiddagens løb har tjent mere end sine fem konkurrenter tilsammen, så bliver det ikke bare et walk-over for hende.

Frantz Praem-trænede Blue Velvet (Orlando Vici) med Birger Jørgensen leverede en fin indsats fornylig i Aalborg, hvor den blev nummer to i 1.15.5a/2140 m i sin blot tredje start, og er utvivlsomt gået frem efter det løb, og Jørn Nørlems amerikaner, American Wee (Cantab Hall) gjorde også et godt indtryk i sin DK-debut, hvor den blev nummer to i 1.15.8a/2140 m – også i Aalborg.

Kenneth P. Hansen starter udover Bombastic Design ogsåden stabile Liseberg (Persall Hanover) med Rene Kjær i 2. løb  samt amerikaneren Granturismo (Muscles Yankee) med Steen Juul i 5. løb

.Men jeg tror ikke at Liseberg kan slå Steen Juuls Wonderboy, siger Kenneth P. Hansen, der fortsætter: Granturismo er blevet kastreret, og har sat pels, men han gik nu meget godt i et arbejde på Skovbo i sidste uge, hvor jeg kørte 1.16.6 med ham på 1600 meter, og det skulle vel række et stykke her. Skovbo er jo ikke så hurtig en bane, som den har været.

Granturismo, der er seks år gammel, har – populært sagt .- haft svært ved at løbe for bar afstamning!

Som nævnt er faderen Muscles Yankee, mens moderen er Pampered Princess, der var en af tophopperne i sin årgang med rekord 1.10.2 og e indtjening på 1.6 million dollars. Hun tilhører i øvrigt første årgang efter Andover Hall.

I avlen har Pampered Princess endnu ikke været en vinder.

Hendes hidtil bedste afkom er Pampered Winner (Credit Winner), der er tre år i år, og som har vundet 2 løb, sat rekord 1.12.3 og tjent 56.012 dollars.

Charlottenlund Travbane har i alt 11 løb på programmet, der indledes klokken 15.45 – og der bliver store puljer med nordisk tilspil.

Baneprogrammet kan downloades på dette link – klik her