TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Bold Eagle holdt legestue

af | 11. dec 2016 | Nyheder

Efter afventende kørsel kunne Franck Nivard i opløbet sende Bold Eagle frem til klar sejr i Prix du Bourbonnais på Vincennes søndag eftermiddag.

bold-eagleii-bourbonnais

Bold Eagle med Franck Nivard vandt sikkert. Foto Gerard Forni

Vi har ofte set Franck Niivard køre offensivt med Bold Eagle.

Det gjorde han ikke i dag.

Efter en rolig start, hvor Bold Eaghle nærmest var i anden startrække sendte Franck Nivard verdensstjernen fremad ude i tredje spor og forbi publikum var Bold Eagle fremme i dødens. Her blev den imidlertid snart afløst og ikke ret længe efter sad den i tredje par udvendigt.

Fra denne position kunne Franck Nivard nu følge løbets udvikling.

i spids sad Amiral Sacha med Timoko i ryg.

Ude i dødens lå Bird Parker, der havde Lionel lige efter sig – og så kom Bold Eagle.

Lionel blev først trukket ud til angreb, og Nivard fulgte med i ryg.

Det var først ind på lige bane, at Nivard tralk Bold Eagle ud i banen, så den fi8k frit løb, og så strøg den ellers fremead mod mål, og sejrede sikkert i 1.12.7/2850 m foran norske Lionel med Matthieu Abrivard i 1.12.8, mens der var hård kamp om tredjepladsen – og billetten til Prix d’Amerique. Målfotoet viste at Voltigeur de Myrt med Lorenzo Donati akkurat havde mulen det nødvendige foran en tapper Bird Parler med Jean Philippe Monclin. De noteredes begge 1.13.0.

Legeværk for Bold Eagle i Prix du Bourbonnais, der bkev fulgt nærmest af norske Lionel. Foto Gerard Forni

Legeværk for Bold Eagle i Prix du Bourbonnais, der bkev fulgt nærmest af norske Lionel. Foto Gerard Forni

Timoko med Bjørn Goop besatte femtepladsen i 1.13.1, mens Moving On med David Thomain efter et løb bag Timoko besatte sjettepladsen i 1.13.2.

Bold Eagle, Lionel og Voltigeur de Myrt sikrede sig de tre billetter til Prix d’Amerique. Bold Eagle var nu kvalificeret alene på grund af sin høje startpræmiesum.

Løbets næstfavorit, Belina Josselyn med Jean Michel Bazire satte afsted i galop fra start, og så var hun ude.  Det samme gjorde Call me Keeper med Ôrjan Kihlström.

Spanske Trebol lå sidst i feltet hele vejen og sluttede uplaceret. Det samme gjorde Amiral Sacha, der førte i lang tid.

Der var 54.000 Euro til Bold Eagle, der næste gang starter i Prix de Bourgogne Nytårsdag . det er det tredje kvalifikationsløb til Prix d’Amerique – distance 2100 meter auto.

Foto Gerard Forni

Foto Gerard Forni