TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Boel trives i det svenske

af | 24. nov 2016 | Nyheder

Søren Boel har efterhånden nogen år fungeret i Sverige og kører for øjeblikket som jockey hos Peter Untersteiner.

Søren Boel - Foto Halmstadtravet

Søren Boel – Foto Halmstadtravet

Det sidste år har han haft markant flere køreture og medfølgende sejre end tidligere, men hvorfor egentlig denne fremgang, Søren?

– Ja, hvad er der sket, kommer det på klingende jysk med et stort skraldgrin fra den 45-årige dansker, der nok mener, at han har det ligesom god rødvin: Han bliver bare bedre med alderen !!

– Jeg ved ikke rigtig, men det startede jo nok med, at Patrik Södervall begyndte at sætte mig op på nogle heste i starten af året og siden er det bare rullet på.

– Det er vel mest Patrik jeg kan takke for det, men bredløbene har også medvirket til det. Her er mange jo udelukket fra deltagelse.

Hvordan trives du i det svenske?

– Jeg trives fantastisk. Jeg havde tre år hos Marcus Lindgren (Courant, red.) som ikke rigtig blev som jeg havde håbet, men jeg kom heldigvis tilbgae til Peter Untersteiner og det er bare skønt.

– Her tager jeg hånd om åringerne og vi kan have 24 på banen, som jeg sammen med en fuldtidsansat og en medhjælper tager mig af.

– Det er et frit arbejde, hvor jeg har mulighed for at køre løb ved siden af. Selvfølgelig skal der arbejdes, men det gør vi også og jeg har aldrig nogen problemer hvis jeg skal afsted.

Hvorfor blev det Halmstad?

– Jeg var der jo, da Steen Juul flyttede herop og var faktisk på vej hjem da han tog tilbage til Danmark, men heldigvis blev jeg og siden er jeg blevet gift og har købt en gård i Laholm for 10 år siden.

Fremtiden?

– Ja, som det er nu er det fint nok for mig. Det med at blive selvstændig træner har jeg lagt fra mig for mange år siden og jeg har det rigtig fint med en fast løn hver måned.

– Siden er det bare bonus, at man kan køre finere og finere heste, slutter Søren Boel.

Boels cifre:

2015: 77 starter – 6 sejre – 409.000 SEK indkørt

2016: 134 starter – 13 sejre – 752.000 SEK indkørt