TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Bo Westergaard i top

af | 14. jan 2016 | Nyheder

For 7. år i træk topper Bo Westergaard bødelisten i norske travløb – han fik i gennemsnit et bødebeløb på 138.36 kroner pr start – det skriver norske Trav og Galopp-Nytt.

Bo Westergaard  Foto Eirik Stenhaug

Bo Westergaard Foto Eirik Stenhaug

Det er nok ikke den liste Bo Westergaard helst vil toppe, men han har faktisk gjort det til en vane, at være i front på den norske bødeliste.

Ganske vist har Bo Westergaard ikke kørt løb siden august, men inden da startede han 146 gange og fik i alt 20.200 kroner i bøder.

Det givet et gennemsnit på 138.38 kroner pr start!

Det er syvende år i træk Bo Westergaard topper denne bødeliste, men i år var han hårdt trængt i spidsen for lige efter følger amatørchampionen Einar Nedrebø med 136,43 kroner i bøder pr start.

Bo Westergaard har i forbedret sit gennemsnit i forhold til tidligere år – forstået på den måde, at det er blevet mindre.

I 2013 fik han 273 kroner i bøde pr løb og i 2014 var det 183 kroner!

Bo Westergaard tog beslutningen om at lade andre køre staldens heste forud for de store klassiske løb, for at hans person – på baggrund af den fortsat verserende dopingsag –  ikke skulle tage fokus fra hestenes præstationer.

Der er i øvrigt fortsat ikke nogen slutdato på behandling af Bo Westergaards dopingsag, der daterer sig tilbage til april måned.