TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Bliver Valokaja Hindø favorit?

af | 20. apr 2019 | Nyheder

Bliver dansk/norske Valokaja Hindø favorit i 6. løb på Enghien i eftermiddag? Fra morgenstunden er Great Challenger-sønnen i hvert fald mest spillet.

Valokaja Hindø. Foto Gerard Forni

Selv om de fleste franske tipseksperter peger på Dreambreaker med Eric Raffin, der som Valokaja Hindø trænes af Jean Michel Bazire, så er Valokaja Hindø, der får Alexandre Abrivard i sulkyen, i skrivende stund favorit i vinderspillet hos PMU til 3.3 gange pengene, mens Dreambreaker er helt oppe i 8.1 gange.

Vi ser dog en anden hest som favorit i løbet, nemlig tyske Orlando Jet med Rudolf Haller, der pt står til 8.5 gange pengene.

Også den tidligere Flemming Jensen-trænede Nancy America med Franck Nivard er der stor tro på – hoppen har da også leveret nogle meget fine præstationer i de seneste starter, og hun står til 4.4 gange pengene.

6. løb starter klokken 17.00.

Eftermiddagens første større løb på Enghien er et Gruppe 2-løb for 4-rige hopper, der køres som 3. løb med start klokken 15.15.

Her er Freyja du Pont med Jean Michel Bazire klar favorit – Bazire er ellers udelukket, men Gruppe 1 og 2-løb må han godt køre i Frankrig.

I dagens absolutte hovedløb, 5. løb, Prix de l’Atlantique med start klokken 16.25 og doteret med en samlet præmiesum på 170.000 Euro, var der lagt op til at Bold Eagle – nu med Bjørn Goop – skulle vinde for tredje år i træk.

Nu har en infektion sat Bold Eagle på sidelinjen, og så bliver løbet åbent.

Danske Uza Josselyn må have en god vinderchance, men kommer til at kæmpe med Elitloppshesten Dijon samt norske Looking Superb.

I 7. løb, et Gruppe II-løb for 4-årige hingste med start klokken 17.35, er Face Time Bourbon med Björn Goop kæmpefavorit til odds 1,10.

De to Gruppeløb for 4-åringer er de sidste testløb før Criterium des 4 Ans på Vincennes i begyndelsen af maj måned.

DanToto har spil til hele løbsdagen på Enghien, der indledes klokken 14.00.