TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Bliver der fartfest?

af | 3. jul 2016 | Nyheder

Hvis ellers ikke vejrguderne spænder for meget ben, er der lagt op til fartfest i hurtigklassens opgør på Jydsk Væddeløbsbane.

Med Gigant Slugger, Stand and Deliver og Montgomery Hill som de tre mest fremtrædende heste i feltet, er der lagt op til fartfest i hurtigklassens opgør i eftermiddag på Jydsk Væddeløbsbane.

1800 meter auto er sprinterdistancen på Aarhus-banen, og banerekorden indehaves af hoppen Mystic Flame med 1.12.9, mens Gigant Slugger har det for hingste/vallakker med 1.13.3.

Gigant Slugger  vinder den i eftermiddag?. Foto Martin Timm Holmstav

Gigant Slugger vinder den i eftermiddag?. Foto Martin Timm Holmstav

Gigant Slugger, der i år har fået sit internationale gennembrud med sejren i Charlottenlund Travbanes 125 års Jubilæumsløb, fjerdepladsen i Copenhagen Cup og femtepladsen i Sweden Cup, var senest slettet fra en start i Oslo, men træner Peter Jensen melder den 9-årige vallak, der skal køres af Jeppe Juel,  klar til dagen.

Men det er såvel Stand and Deliver som Montgomery Hill også.

Stand and Deliver med Birger Jørgensen holdt senest legestue i Aalborg, hvor den vandt i 1.13.0a/2140 m, og Montgomery Hill med Flemming Jensen var godt nok uplaceret senest i Gulddivisionen i Sverige, men var ikke langt efter vinderen i 1.10.6a/1640 m.

Jo, der er lagt op til et mægtigt race!

Det er der også i 11. løb, hvor det umiddelbart ligner sejr til Bad Moon Rising med Birger Jørgensen.

Den er årgangens mest vindende og hurtigste hest, men den udfordres igen af de to Aalborgheste, Beyblade med Kenneth Andersen og Bali med Pauli Andersen, der før har givet den kamp til stregen,

Banerekorden er 1.14.3 og indehaves af Tano Bork.

Og for resten  – banerekorden for 4-åringer over 2360 meter (Grand Prix-distancen) indehaves af Spikeld med 1.15.0.

Baneprogrammet til Jydsk Væddeløbsbane kan downloades fra dette link – klik her