TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Birger til Hamburg

af | 15. dec 2016 | Nyheder

Birger Jørgensen skal på søndag til Hamburg, hvor det lykkedes Klaus Koch at få samlet et godt program med i alt 9 løb og 81 startende heste.

Også i Tyskland mangler de heste til løbene og med en PMU-dag i går i Gelsenkirchen med store felter samt løb i såvel Hamburg og Berlin på søndag, så har der været kamp om at få løbene fyldt op.

Bahrenfeld-banen i Hamburg

Bahrenfeld-banen i Hamburg

Danske Klaus Koch, der er chef på banen i Hamburg, måtte tage en ekstra dag i brug for at få samlet heste nok til søndagens program  – og det lykkedes.

Der bliver nemlig ni pænt besatte løb med i alt 81 heste til start.

Blandt søndagens deltagere er Birger Jørgensen, der skal køre i fire af løbene. Han tager egentrænede Höwings Unbeatable med – og Lilian Uglebjerg er sædvanen tro i Hamburg og starter Ristina, som Christian Lindhardt skal køre.

Lindhardt skal også ud i fire af løbene, og desuden i prøveløb med danske Pinnochio HJ, som nu ejes sf Stutteri Bodil Mølle og trænes af Lillian Uglebjerg.

Programsider til Hamburg kan ses på dette link – klik her

Og så er det i dag, at det er sidste frist for at anmelde sin 3-åring (4- år i 2017) til storløbet, Grosser Preis von Hamburg, der til næste år køres med en ny proposition.

Løbet køres i to afdelinger – en for  de bedste 4-åringer med en samlet præmiesum på 150.000 Euro og en for 4-åringer, der harv tjent under 50.000 Euro, med en samlet præmiesum på 50.000 Euro.

Hvis der anmeldes heste nok vil der også være en hoppe-afdeling samt consolation-løb, så det kan være en overvejelse værd at anmelde sin hest fra B-årgangen til dette storløb.

Propositionen – på svensk – kan læses på dette link – klik her