TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Birger på målfoto

af | 29. dec 2018 | Nyheder

På årets sidste løbsdag sikrede Birger Jørgensen sig endnu et trænerchampionat på Jydsk Væddeløbsbane – takket være flere andenpladser end René Kjær.

Fredag den 21. december på Fyn var Birger Jørgensen lige-ved-og-næsten i championatsduellen mod René Kjær, men på hjemmebanen i går måtte sidstnævnte som bedste resultat nøjes med en andenplads (Twilight D) og så blev Candy La Marc hesten, der sikrede Birger Jørgensen sit 34. championat på JVB siden 1981!

Imponerende.

Candy La Marc sikrede Birger Jørgensen endnu et trænerchampionat på JVB. Foto: Ole Hindby

23 sejre var nok for at blive trænerchampion på Jydsk Væddeløbsbane – det laveste antal sejre siden 1951, hvor Svend V. Petersen blev trænerchampion med 22 sejre, hvilket siger alt om den hårde konkurrence i dansk travsport i dansk travsport kombineret med færre løbsdage.

Amatør- og jockeychampionatet gik til hhv. Lars Munk (se særskilt historie) med fem sejre og Mads Hviid Nielsen med 10 sejre.

Lokal Casper M. Nielsen – Mads Hviid Nielsens lillebror – leverede dog en fin afslutning med to sejre på finaledagen og sluttede på tredjepladsen med fire sejre, men næste år lykkes det måske for familien nye kusketalent.

Michelle Mønster blev montéchampion med fire sejre.