Birger fortsatte

Efter en god dag I Hamburg I søndags fortsat Birger Jørgensen tirsdag aften på Jägersro, hvor han vandt sin enlige køretur med Jan Rasmussens Stickittothem.

Birger Jørgensens fans har fået fyldt lommerne godt de seneste dage.

Efter tre sejre og to andenpladser i Hamburg i søndags tog dansk travsports oftest sejrende kusk en tur til Malmø i aftes for at køre en den enkelt hest.

For mange var det en god indikation af den pågældende hests muligheder, og resultatet blev da også en overlegen sejr til Birger Jørgensen bag den 7-årige hoppe Stickittothem (Duke of York).

Vinderodds 5,04!!

Stickittothem, som amatørtræneren og ejeren Jan Rasmussen netop nu har i fineste form, vandt helt overlegen i 1.13.8a/1640 m og fik 30.000 SEK i præmie.

Starfighter GT med Ken Ecce vinder i et spændende opløb - udvendigt bliver Verdi nummer tre

Starfighter GT med Ken Ecce vinder i et spændende opløb – udvendigt bliver Verdi nummer tre

I dette løb var Ken Ecce nummer fire med Ariel T Dream, men nogle løb senere kunne Lunden-træneren køre æresrunde med Starfighter GT (Spotlite Lobell), der efter et tungt løb nåede målstregen først i 1.13.1a/1640 m- præmie 35.000 SEK.

Starfighter GT var ikke hårdt betroet, selv om Ken Ecce på forhånd havde givet udtryk for, at hesten var i topform, og snart ville vise sig på vinderpladsen.

10,30 blev vinderodds og 3.47 i Plads.

Det var også dansk på tredjepladsen ved Verdi med Johnny Takter, der sluttede godt af – Pladsodds 8,45!!

Fra aftenens løb på Jägersro noterer vi også en andenplads til Dekadent K med Steen Juul i 1.14.9a/1640 – præmie 15.000 SEK.

I V64-spillet, hvor der var dobbelt-jackpot, blev gevinsten for at finde de 6 rigtige 35.743 kroner.

En enkelt dansk spiller kunne dog hæve 85.357 kroner, for vedkommende spillede udelukkende efter at ramme 6 rigtige, og han fik derfor gevinsten 2.5 gange igen!