Bird Parker satte banerekord

Bird Parker med Jean Philippe Monclin i sulkyen leverede ikke blot en strålende præstation, da den vandt Grand Prix Angers, men den satte også absolut banerekord.

Bird Parker – her præsenteret af sin opdrætter Thomas Toulorge,

For første gang siden august kunne Philippe Allaire-trænede Birkd Parker (Ready Cash) med Jean Philippe Monclin i sulkyen vende tilbage til vindercirklen efter et løb.

På Angers-banen, der ligger cirka tre timers kørsel sydvest for Paris, kunne Bird Parker vinde Grand Prix Angers med en førstepræmie på 27.000 Euro i ny rekord for løbet 1.12.6/3150 meter volte.

Den gamle rekord havde Roi de Lupin med 1.14.4.

Vindertiden var også ny banerekord på distancen – den gamle rekord havde Swedishman med 1.13.5..

Bird Parker, der i fjor vandt bl.a. Harper Hanovers Lopp i Elitlopp-weekenden, viste altså storform ved onsdagens sejr.

Nærmest er Bird Parker anmeldt til Prix de l’Atlantique på Enghien den 22. april –  et løb over 2150 meter auto.

Måske kunne Copenhagen Cup være en passende opgave bagefter??