TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Bella Mont og Ken Ecce klar til Derbystoet

af | 23. aug 2017 | Nyheder

Med en flot andenplads kvalificerede Bella Mont med Ken Ecce sig tirsdag aften til  at starte i det svenske Hoppe Derby, Derbystoet på Jägersro.

Bugatti Brick vinder foran Bella Mont

-Havde jeg fået hullet 100 meter tidligere, vil jeg ikke udelukke, at vi var kommet meget tæt på Bugatti Brick, ja, måske kunne vi have vundet, sagde Ken Ecce efter han var blevet nummer to med Bella Mont i et kvalificeringsløb til Derbystoet.

Bella Mont, der var spillet til 183:10, var i stand til at tage spids fra startspor 7, men da næstfavoritten Bugatti Brick med Jorma Kontio kom efter 400 meters kørsel slap Ken Ecce og fik derefter et løb i vinderhullet.

Løbets storfavorit, Darling Mearas med Stefan Persson kom frem udvendigt for Bugatti Brick, men ind i opløbet var det tydeligt, at den var ved at være træt.

Uheldigvis for Ken Ecce holdt Bugatti Brick længe ved i dødens, og først med små 100 meter tilbage havde Ken Ecce så meget plads, at han kunne trække Bella Mont ud til angreb.

Men for sent.

Bugatti Brick sejrede i 1.12.8a/2140 m, mens Bella Mont besatte andenpladsen i 1.12.9.

Bella Mont var tæt på at få følgeskab  til Derbystoet af Susanne Juel-Nielsen opdrættede Laura Vixi, der var nummer tre i en anden af de fem Hoppeprøver.

Laura Vixi med Jorma Kontio var førende undervejs i godt tempo, og holdt også godt ved ned igennem opløbet.

Her gik storfavoritten Cash Crowe med Johnny Takter afgørende frem og den sejrede sikkert i 1.12.2.

Cash Crowe vandt sikkert foran Uncertain Age, der nåede forbi Laura Vixi i kampen om andenpladsen.

Cash Crowe leverede en meget fornem præstation, idet den efter en startgalop lå sidst i feltet, men efter en sidste kilometer i 1.10-fart rundede hun hele feltet og sejrede sikkert.

Laura Vixi måtte på løbets sidste meter se andenpladsen og dermed en plads i feltet til Derbystoet glide sig af hænde.

Laura Vixi, der noteredes for 1.12.5 på tredjepladsen,  var dog teoretisk med i Derbystoet lige ind til 12. løb, hvor det sidste kvalificeringsløb til Derbystoet blev kørt, men her blev hun slået ud af tredjehesten Flo Jo Keeper, der rangerede højere end Laura Vixi i pointberegningen