TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Behersket nordjysk succes på Axevalla

af | 22. apr 2014 | Nyheder

v65penge

Det var med begrænset succes, at tre nordjyder ved med efternavnene Jensen, Juel og Jensen havde taget turen til de svenske V65-løb på Axevalla tirsdag aften. Det blev til en enkelt sejr og et par mindre placeringer til Flemming Jensen, mens Jeppe Juel og Peter Jensen begge kom hjem med et rundt nul.

Flemming Jensens sejr kom i hus i aftenens lange løb, hvor den tidligere V75-vinder Monte Major var helt overlegen. Undervejs var det uendelig langt frem til de forreste, men trods sjette spor (!!) sidste sving rundt, var Monte Major slutteligt helt uden konkurrence. Der var 35.000 sek. i førstepræmie, og Monte Major gav yderst beherskede 1.20 i vinderodds.

Jensen var også favorit i V64-spillets indledning, men store Sonar Brodde havde efter tidlig føring ikke det fornødne i behold til slut og måtte nøjes med tredjepladsen.

Det var ikke Jeppe Juels aften i det svenske. Hans tre køreture bag kollega Peter Jensens heste endte alle som uplacerede, og dertil kommer en ødelæggende galop for Spikeld allerede inden startstedet.