TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Bedre sent end aldrig

af | Nyheder

8-årige dansk hoppe vandt sit første løb i karrieren Lillejuleaftensdag på Bjerke Travet i Norge.

Oh What a Babe med Hans Chr Holm vandt sin første sejr i karrieren efter føring fra start.

Oh What a Babe med Hans Chr Holm vandt sin første sejr i karrieren efter føring fra start.

Oh What a Babe, der ejes og trænes af den tidligere topjockey Mark Larsen – der nu hedder Mark Graversen – vandt tirsdag et V76-løb på Bjerke Travet kørt af Hans Chr Holm. Vindertiden var 1.18.2/2140 m og der var 30.000 NOK i præmie. Sejren var overraskende, idet Oh What a Babe gav 23 gange pengene igen.

Trods sine otte år var det hoppens første sejr i en karriere, der dog heller ikke har fulgt den slagne vej. Hun startede 7 gange som 3- og 4-åring og var i et monte-prøveløb som 5-åring i 2011.

I september i år var Oh What a Babe i Prøveløb og blev godkendt og siden er der blevet til 7 starter. Det er resulteret i en sejr og tre andenpladser og i alt 61.000 NOK.

Oh What a Babe, der er opdrættet af Thomas Lind-Holm, har en meget spændende afstamning som datter af SJs Photo og Hey Day Dust.

Hey Day Dust er også moder til unghestestjernen Rusty Dust (Great Challenger) 1.3 mio. kr. og mormoder er en anden unghestestjerne, Nya Toftebjerg.

Mark Graversen købte Oh What a Babe på en Grand Prix-auktion i 2007 i Aarhus, og da alle spor af denne auktions resultater er slettet på nettet, må jeg forlade mig på min hukommelse, der siger, at Mark Graversen dengang betalte omkring 35.000 kroner for hoppen.