TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Bazire er storfavorit

af | 28. jan 2017 | Nyheder

I eftermiddag starter Prix d’Amerique-weekenden og traditionen tro er hovedløbet Prix du Luxembourg. Her er Frankrig førende kusk Jean Michael Bazire storfavorit med Aubrion du Gers,

Tre gange inden for de sidste ti år har Jean Michel Bazire vundet Gruppe 3løbet, Prix du Luxembourg, og han sidder bag storfavoritten i løbet i eftermiddag,

Frankrigs ubestridte champion kusk er Jean Michel Bazire.

Frankrigs ubestridte champion kusk er Jean Michel Bazire.

Den er den 7-årige vallak Aubrion du Gers (Memphis du Rib), der har vundet 10 ud af sine sidste 12 starter, og normalt vinder den sine løb ganske let.

Nu er konkurrencen skærpet, for det er flot felt, der mødes i programmets 4. løb med start klokken 15.15.

Fra Sverige kommer bl.a. Dante Boko med Adrian Kolgjini, der har trukket spor 1 bag startvognen, samt 9 Rocky Winner som Ôrjan Kihlström skal køre. Jerry Riordan sender 11 Rod Stewart med Franck Ouvrie til start, og den kan godt være et spil værd! I sin første start på Vincennes gik den formidabelt efter startfejl i voltestart. Nu er det autostart.

Bjørn Goop starter Sauveur, og det er jo en hest, som i bedste forfatning jo faktisk kunne være en Prix d’Amerique-deltager!!!

Goop har blot startet Sauveur en enkelt gang efter han modtog den i efteråret, og det var et rent prepare-løb.

Kan Rod Stewart overraske?? . Arkivoto Eirik Stenhaug

Kan Rod Stewart overraske?? . Arkivoto Eirik Stenhaug

Men det franske hold har andre stærke navne end Aubrion du Gers . bl.a. C-årgangens mest vindende hest, 2 Charly du Noyer med Yoann Lebourgeois samt 3 Bolero Love med Gabriele Gelormini,

Sidste års vinder, spanske 4 Trebol med Gabriel A. Pou Pou er også med, og kan også blande sig i kampen om topplaceringerne.

I skrivende stund er Aubrion du Gers favorit til 3.2 gange pengene, mens der er små 25 gange at hente på Rod Stewart og 10 gange på Sauveur.

Etik Bondo starter to heste på dagen – i Prix de Luxembourg sender han 12 Sugar Rey med Roberto Andreghetti til start, men chancen er ikke stor.

Bedre er det i 5. løb, Prix Ready Cash, hvor Bondo starter 17 Super Fez med Gabriele Gelormini – den står til 10 gange pengene.

Den danske hoppe Soho med spanske J. Carreras er som forventet storfavorit i amatørløbet, 8. løb og står til 3 gange pengene.

John Gommans, der repræsenterer Danmark, sidder bag 9 Again Madrik, der er spillet til 28 gange pengene.

Løbets to andre danske islæt, 2 Rico Follo og 13 Tor Mento er spillet til hhv. 17 og 10 gange pengene.

Husk at:

I voltestart løb i Frankrig har deltagerne programnumre efter deres indtjening.

I autostartløb har de 9 heste med den største indtjening startplads i første række – her foretages lodtrækning om startpladserne.

Der kan i alt være 18 heste til start i løbene på Vincennes.

DanToto har spil til hele løbsdagen og i dag kan spilles Vinder/Plads og Tvilling i løbene i franske puljer.