TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Bar Hopping i egen klasse

af | 6. aug 2016 | Nyheder

Så blev det Hambo-time med første elimineringsheat til Hambletonian og det skete med Bar Hopping som kæmpefavorit til 15:10 for Tim Tetrick.

Bar Hopping vinder 1. elimineringsheat til Hambletonian - Foto: Lisa Photo

Bar Hopping vinder 1. elimineringsheat til Hambletonian – Foto: Lisa Photo

Og Tetrick kørte med fra start, mens Reigning Moni lynstartede fra spor 9 og kom til vinderhullet, men midt i banen kunne Brooklyn Hill tage spidsen – dog for at slippe til Bar Hopping efter 600 meters kørsel.

Quarteren gik på :27,2 (08,1) og første frem udvendig blev Milligan’s School og den gav ryg til Lagerfeld, men allerede i sidste sving anede man hvilken vej det hele skulle bære.

Tim Tetrick lettede lidt på linerne bag Bar Hopping (Muscle Hill) og han nærmest fløj væk og afsluttede 09,1 den sidste quarter på ren cruise-control.

Som toer gik Milligan’s School ok langt efter, mens de sidste tre der kvalificerede sig til Hambletonian-finalen var Lagerfeld, Iron Mine Bucky og Mavens Way.

Bar Hopping vandt på 09,5/1609 auto (1:51 4/5), trænes af Jimmy Takter og blev handlet på Harrisburg-auktionen i 2014 for $190.000.

– Han var super og endda bedre end han har været de sidste starter. Jimmy har arbejdet fint med ham og fået ham lige hvor han skal være. Jeg var ikke bekymret på noget tidspunkt, sagde Tim Tetrick efter sejren.

Jimmy Takter havde tre heste med i dette elimineringsheat og han kvalificerede udover Bar Hopping også Lagerfeld til finalen.

Se eller gense løbet her: Hambletonian elim 1