TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Banks tilbage i vant rolle

af | 2. nov 2014 | Nyheder

Efter to andenpladser var Michael Larsens reklamehest Banks atter tilbage på vinderpladsen lørdag eftermiddag i Breeders Crown for 5 – 7- årige heste på Mariendorf-banen i Berlin.

Michael Larsen vandt endnu en gang som sin stjernetraver Banks.

Michael Larsen vandt endnu en gang som sin stjernetraver Banks.

Troen på at Banks (Abano AS) skulle vende tilbage på vinderpladsen var ikke den største blandt de tyske spillere. De troede nemlig mere på Stig H.-trænede Chapeau (Love You) med Michael Nimczyk, der var spillet ned til 19:10 og Dream Magic BE (Dream Vacation) med Josef Franzl spillet til 25:10.

Banks var bedst afsted, da startvognen slap feltet, og gled til spids efter kamp med Chapeau. Efter 500 meter kom Dream Magic BE frem udvendigt ,og den fik lov til at overtage føringen og fik Chapeay uden på sig.

Michael Larsen sad herefter i vinderhullet, og her blev han til indgangen af opløbssvinget, hvor han kunne gå ud i ryg på Chapeau.

På opløbshjørnet satte Michael Larsen angrebet ind, men såvel Dream Magic BE og Chapeau forsvarede sig.

Midt i opløbet så det ud som om, at Banks fandt et overgear og trak fra konkurrenterne til sikker sejr i 1.13.2a/1900 m foran Harry’s Bar (Fast Photo) med Thorsten Tietz, der sluttede stærkt af i 1.13.4. En tapper Chapeau holdt tredjepladsen i 1.13.5.

Der var 22.133 Euro i præmie til Banks.  Der var 32:10 som vinder

5-årige Banks har endnu ikke været dårligere end nummer to i nogen af sine starter. Den har i alt startet 19 gange, vundet 14 sejre og 5 andenpladser og vundet  i alt 103.982 Euro