Den svenske sommerbane, Lindesberg var onsdag aften værter for ugens V86-spil, og der blev vist flot sport i løbene. To banerekorder faldt og det var meget tæt på at den absolutte banerekord på 1.10.2 også var blevet forbedret.

Fornaboda Trav – eller Lindesberg Trav – vælg selv – det er samme bane – og her blev ugens V86-spil afviklet.

Der blev vist topsport i flere af løbene.

Maze Runner med Joihan Untersteiner satte banerekord for 3-Ã¥ringer. Foto Kanal 75

3-årige Maze Runner, der trænes af Marcus Lindgren og blev kørt af Johan Untersteiner, vandt n sikker sejr i 1.11.6a/1640 m – en forbedring af den gamle banerekord for 3-årige hingste på ikke mindre end 1.2 sekunder!

Maze Runner (G H Nemo) vandt et kvalifikationsløb til Breeders Course med 70.000 SEK til vinderen – men den er ikke tilmeldt løbsserien og kan således ikke starte i finalen på Åbergs-dagen på Jägersro.

Den anden banerekord, der faldt, var for 4-årige udenlandske hingste, og det var italienske Volnik du Kras (Varenne) med Alessandro Gocciadoro, der endnu engang lavede en toppræstation.

Italienske Volnik du Kras med Alessandro Gocciadoro leverede igen en ny flot præstation og var tæt på at sætte absolut banerekord. Foto Kanal 75

Onsdag vandt den meget sikkert i 1.10.3a/1640 m – 3.5 længde foran Fighting Bax i 1.10.7. Vindertiden var en forbedring på 1.8 sekunder af Dice Mans – og blot 1/10 fra den absolutte banerekord på 1.10.2, der indehaves ad Delicious.

I hurtigklassens opgør på sprint kunne Charrua Forlan (Up Front Larry) med Hans-Owe Strömberg nøjes med 1.11.8a/1640 m for at vinde foran In Vain Sund med Daniel Redén i samme tid.

På Lindesberg-banen holder danske Jimmi Ehlers til – han har 17 heste i træning fortrinsvis ungheste. En af dem lod han debuterede i aftes, Diego Simoni (Turbo Sund – Maxie Simoni), der besatte en femteplads i 1.18.9/2140 m – løbet vandtes i 1.18.3.

Lindesberg Trav har blot 11 løbsdage i sommerhalvåret.