TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Bandit Brick med kurs mod Frankrig

af | 18. dec 2018 | Nyheder

Løbsplanerne for danskejede Bandit Brick, der nu har været i træning hos Björn Goop i Sverige i en månedstid, er nu ved at tage form.

-Jeg har netop talt med Olle Goop, der fortalte, at de var meget tilfredse med Bandit Brick, og at den snart skal starte, fortæller Kaj Jørgensen, Stald Pimax.

-Det er meningen, at Banditten skal have et par starter i Sverige, hvorefter den så skal til Paris, men hvornår det sker, ved jeg endnu ikke noget om, siger Kaj Jørgensen.

Kaj Jørgensen har i de sidste par dage været en meget omtalt person på de sociale medier, efter han skrev et indlæg til Talerstolen her på travservice.

-Jeg må indrømme, at jeg ikke havde forestillet mig, at det ville vække så megen opsigt, siger Kaj Jørgensen. – Jeg var godt klar over, at det ville give nogle reaktionerne, men slet ikke i det omfang, som det er sket.

-Som hesteejer er det vel min ret til at sætte min hest i træning hvor jeg vil, og selv om jeg har været særdeles tilfreds med det arbejde Steen Juul og hans personale har udrettet med Bandit Brick, ja, så havde jeg lyst til at prøve hesten hos en anden toptræner, siger Kaj Jørgensen.

-Jeg er udmærket klar over, at der er langt til Elitloppet fra det stade Bandit Brick er på i dag, men som hesteejer har man lov til at drømme om store mål.

En god bekendt af mig, som jeg ofte taler om travsporten med, har gennem lang tid sagt til mig: Kaj, du sætter barren for lavt!

-Nu har jeg hævet barren – og så må vi se hvordan det går,slutter Kaj Jørgensen, der ønsker alle travvenner en Glædelig Jul og et Godt Nytår.