TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Bali og Barolo

af | 13. nov 2016 | Nyheder

Efter søndagens indledende afdelinger til Dansk Avlsløb ligner Bali med Steen Juul og Barolo med Jeppe Juel favoritterne til de to finaler om 14 dage.

Team Lundens nyerhvervelse Bali (The Liquidator) med Steen Juul vandt sin første sejr i sit nye regi, og gjorde det efter en fin præstation.

Pressede på udvendigt fra på førende Black Beluga med Peter Untersteiner og fik føringen i Staldsvinget, hvor Black Beluga allerede under afcantringen havde vist, at den havde store problemer med at komme rundt.

Selv om Brage Hindø med Rene Kjær nærmede sig noget i opløbet, så var Bali aldrig ved at tabe sejren, og den vandt i 1.17.2a/1800 m. Black Beluga klarede akkurat tredjepladsen foran Bal Bora med Henrik Lønborg.

Bali med Steen Juul vinder foran en godt afsluttede Brage Hindø med Rene Kjær. Foto Ole HIndby

Bali med Steen Juul vinder foran en godt afsluttede Brage Hindø med Rene Kjær. Foto Ole HIndby

 

Bali bliver favorit til finalen, men der er ingen tvivl om, at Kaj Jensen-trænede Brage Hindø vil gå frem efter dette løb. Den er endnu forholdsvis urutineret, men viste at den slægter storebroder Valokaja Hindø fint på. den har vundet over en halv million kroner i Norge i år og har i alt tjent lige under 800.000 kroner.

Den anden indledende afdeling hos hingstene vandtes sikkert af Beenthere Donethat (Great Challenger) med Rene Kjær i sulkyen.

Det lignede ellers sejr til Badass med Knud Mønster, men Morten Juul-trænede Beenthere Donethat afsluttede fint til sikker sejr i 1.17.4a/1800 m.

Beenthere Donethat med Rene Kjær vandt let. Foto Ole Hindby

Beenthere Donethat med Rene Kjær vandt let. Foto Ole Hindby

Steen Juul vandt med Beatthebeastshadow en indl. afdeling til hoppefinalen.

Beatthebeastshadow fik et hårdt løb, men formåede alligevel at forsvare sig helt ind i mål over for outsideren Barok med Kasper K. Andersen.

Beathebeastshadow (Dream Vacation) sad undervejs i dødens på Bimse Cloc, som den nedkæmpede i opløbet – så kom Barok, men Beathebeastshadow klarede skærene og sejrede i 1.17.6a/1800 m.

Udvendige Barok med Kasper K. Andersen var tæt på at fange favoritten Beatthebeastshadow med Steen Juul. Foto Ole HIndby

Udvendige Barok med Kasper K. Andersen var tæt på at fange favoritten Beatthebeastshadow med Steen Juul. Foto Ole Hindby

John Friis-trænede Barok – hesten, der har flere tusinde interessenter – sluttede virkelig godt af til andenpladsen efter et rygløb, og noteredes for 1.17.7, selv om den kun manglede en mule i at nå Beathebeastshadow, iflg. dommerrapporten!

Men Peter Jensen-trænede Barolo (ENS Snapshot) med Jeppe Juel i sulkyen bliver favorit til finalen.

Den bestemte alt fra start til mål, og sejrede let i 1.16.7a/1800 m foran Jeppe Juel-trænede Bikini med Birger Jørgensen, der leverede en fin indsats fra vinderhullet.

Barolo med Jeppe Juel førte fra start til mål. Foto Ole Hindby

Barolo med Jeppe Juel førte fra start til mål. Foto Ole Hindby

11 af de 15 avlshingste, der havde afkom til start i de fire indledende afdelinger, er repræsenteret i finalen.

Great Challenger og Ens Snapshot fik fuld valuta med fire ud af fire startende.

Dream Vacation fik fem ud af syv med. Pine Chip, Trophy Catch og The Liquidator fik hver to ud af tre.