TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Aubrion du Gers måtte kæmpe hårdt for sejren

af | 20. sep 2017 | Nyheder

Aubrion du Gers med Jean Michel Bazire var ikke kommet på nogen nem opgave onsdag eftermiddag på La Capelle-banen i Frankrig. Den måtte virkelig kæmpe for sejren.

En hest, der er spillet ned til odds 1,30 har normalt ikke de store problemer med at indfri forventningerne, men det havde Aubrion du Gers onsdag eftermiddag, hvor den startede i Grand Prix de la Federation Regionale du Nord på 1600 meter-banen La Capelle.

En dyst undervejs med Anna Mix med Franck Nivard og det lange opløb på La Capelle var imidlertid noget, der kostede kræfter.

Ind i opløbet så det ellers ud til at førende Anna Mix nemt kunne nedkæmpes af Aubrion du Gers, men den 7-årige hoppe gav sig bestemt ikke uden kamp, og 150 meter fra mål kom Dante Boko med Dominik Locqueneux i angreb, og den kom meget tæt på.

Aubrion du Gers (midt i banen) vinder foran udvendige Dante Boko og Anna Mix. Foto Gerard Forni

Aubrion du Gers klarede sig imidlertid først over stregen, men det skulle ikke have været meget længere før vinderen havde heddet Dante Boko.

Såvel Aubrion du Gers som Dante Boko noteredes for 1.12.7a/2700 m, mens Anna Mix fik 1.12.8.

Der var 45.000 Euro i førstepræmie,

Charly du Noyer med Yoann Lebourgeois galoperede under fremkørsel til start og igen ind i opløbet og blev diskvalificeret.