TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ariana G besejret

af | 22. okt 2016 | Nyheder

USA’s mest vindende 2-årige hoppe Ariana G kom ud for et overraskende nederlag, da der i nat blev kørtt indledende afdelinger til Breeders Crown på The Meadowlands.

8 sejre i 9 starter viste Ariana G’s løbsstatistik inden nattens indledende afdeling til Breeders Crown på The Meadowlands.

Spillerne var da heller ikke i tvivl om, at Ariana G (Muscle Hill) med Yannick Gingras skulle vinde løbet, og den var spillet ned til odds 1.20.

Det lignede da også sejr til storfavoritten, der var i spids på langside, og førende ved 800 meter mærket.

Men lige bag sig havde den Chezatter (Explosive Matter) med David Miller, der flere gange har været runner-up til Ariana G.

Og denne gang lykkedes det for Chezatter at gå forbi storfavoritten kort før mål til sejr i 1.10.7, mens Ariana G besatte andenpladsen i 1.10.8.

Chezatter med David Miller nedkæmper Ariana G. Lisa Photo

Chezatter med David Miller nedkæmper Ariana G. Lisa Photo

Chezatter, der trænes af Trond Smedshammer kostede blot 30.000 dollars som 2åring, men har efter nattens sejr nu tjent 175.062 dollars.

Fra denne afdeling gik Princess Aurora (Cantab Hall), Sunshine Delight (Credit Winner) og Broadway Idole (Broadway Hall) videre til finalen i næste uge.

Den anden afdeling var mere åben, for her stod favoritten til 2,80 i odds.

Og favoritten – Thats All Moni (Cantab Hall) med Tim Tetrick indfriede forventningerne og sejrede I 1.11.0 foran Treviso (Muscle Massive)  og Hilambro (Muscle Hill), begge i 1.11.1.

Disse tre heste mødtes senest i The International Stallion Stake i Lexington, hvor det var Treviso, der var bedst.

That's All Moni med Tim Tetrick vandt i 1.11.0. Lisa Photo

That’s All Moni med Tim Tetrick vandt i 1.11.0. Lisa Photo

Vinderen That’s All Moni, der trænes af Jimmy Takter, er en lillesøster til den tidligere verdensrekordholder, Snow White og kostede 230.000 dollars som åring. Nu har hun vundet 5 sejre i 10 starter og tjent 220.883 dollars.

Med til finalen kom også Cameron Hill (Muscle Hill) og Evelyn (Muscle Hill).

Åke Svanstedt træner Evelyn, som David Miller kørte, mens han selv sad bag Ice Attraction, der var sidst over mål i 1.11.5!!

Også i den anden afdeling var Åke Svanstedt sidst over mål – her med Voxy i 1.11.7

Hårde betingelser!!