TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Aprilsnar i trav og galop

af | 2. apr 2019 | Nyheder

Carsten Rabjerg til TV2, Peter Pedersen genforenes med Bandit Brick, ny trav- og galopbane i Skåne, Racing Arena Aalborg overtages af engelsk bookmaker og  et nyt spilleselskab på vej – i går var det 1. april

Det er især en dansk tradition, at der laves Aprilsnar i medierne og også i år blev læserne præsenteret for mere eller mindre opfindsomme historier, der kun blev lavet, fordi det var 1. april.

Dansk Hestevæddeløb meddelte på danskhv.dk, at Fast Tracks Carsten Rabjerg skulle erstatte Jørgen Leth som kommentator på TV2 i forbindelse med Tour de France.

På travbanen.dk kunne Carsten Bundgaard fortælle, at han havde talt med Björn Goop, der havde fået lov til at låne staldmanden Peter Pedersen i syv uger af Steen Juul, fordi Bandit Brick er ked af det nede i Frankrig.

Racing Arena Aalborg kunne afsløre, at banens økonomiske trængsler nu endegyldigt var forbi, idet den engelske bookmaker Paddy Power havde købt banen. Udover trav- og galopløb skulle der også arrangeres greyhoundløb, men da der næppe var greyhounds nok i Nordjylland, ville man opfordre banens trænere og hesteejere til at komme med deres hunde – uanset race.

På galopsport.dk kunne Filip Zwicky fortælle, at den planlagte flytning af Jägersro Travbane blev ændret, således at der bygges en ny kombineret trav- og galopbane i Bara – oprindeligt skulle det blot havde været en galopbane i Bara, men når nu travsporten kommer med bliver banens slogan. Inte Bara Galop!

Vi forsøgte os her på travservice med en historie, der kunne være sand – nemlig at en gruppe hestesportsinteresserede var gået sammen om at lave et nyt spilleselskab, HestBet, som skulle have premiere i løbet af kort tid.

Men ligesom de øvrige historier var det en APRILSNAR!