TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Apapmand imponerede

af | 31. dec 2018 | Nyheder

Sæsonen 2018 har været meget op og ned for KTAS-hesten Apapmand, men på årets sidste løbsdag på Lunden viste den 6-årige Ens Snapshot-søn sig fra sin allerbedste side.

Rudolf le Anns Mindeløb på årets sidste løbsdag på Charlottenblund Travbane, var løbet, hvor Takethem med Steen Juul skulle gøre comeback, og dette par var da også banket i bund til 13:10 i vinderspillet.

Takethem kom imidlertid aldrig til at betyde noget i løbet, der fik Apapmand med Anders F. Jensen i sulkyen som en meget sikker vinder i fine 1.13.8/240 m foran evigtunge Nok’en Frækkert med Kenneth Nielsen i 1.14.0.

Takethem, der ikke havde startet i et halvt år, manglede tydeligvis en udblæsning, og var trods alt godkendt på tredjepladsen i 1.14.3.

Apapmand med Anders F. Jensen vandt sikkert i flotte 1.13.8/2040m. Foto Martin Timm Holmstav

Selv om det var sæsonens fjerde sejr for Apapmand, så har det været en sæson præget af flest nedture for den hurtige 6-årige hingst, og årets resultat på 82.374 kroner er det dårligste for Apapmand inden for de sidste fire år!

Apapmand har strålet ind i mellem i 2018 – f.eks. så vandt han en lignende opgave tilbage i juni måned i 1.13.6/2040 m.

Stald KTAS har lejet Apapmand, og den gældende kontrakt udløber i dag, men blev genforhandlet for det kommende år inden løbene på Lunden i går.

-Jeg er meget glad for at vi fortsat har Apapmand i vores stald – det er flagskibet for Stald KTAS, siger Bent Rejkjær, der er forretningsfører i stalden.

Steen Juul, der blev champion for 28. gang på Lunden, vandt en enkelt sejr på finale-dagen med Cool Vacation – det bragte hans samlede sejrstal på banen op på 39 i år.

Bjarke Haagensen blev amatørchampion med 10 sejre, mens blot 2 sejre kunne give Mads Hviid Nielsen jockeychampionatet. Christina Lindhardt blev monté-champion med 3 sejre.