TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Andre Ward solgt

af | 9. jan 2019 | Nyheder

Den gode Ens Snapshot-søn, Andre Ward, der har vundet sine tre seneste starter og starter med topchance på lørdag i Skive, er blevet solgt til den nydannede Stald Utah, men forbliver i træning hos Flemming Jensen.

Andre Ward med Flemming Jensen efter parrets seneste sejr den 24. december. Foto Hesselborg Foto

-Vi har i et stykke tid været på udkig efter en hest, og rent tilfældigt så hørte jeg i staldcafeen på Lunden, at Andre Ward var til salg. Jeg fik fat i min gode ven, badmintonspilleren Joakim Fischer og han var med på at købe hesten, fortæller Michael Sandberg.

-Egentlig ville vi have haft en hest, der skulle trænes af Steen Juul, men Flemming Jensen har gjort det fint med Andre Ward, ligesom jeg har kendt ham godt i mange år, og derfor bliver hesten hos ham, siger Michael Sandberg videre.

Bagom navnevalget for pseudonymet, Stald Utah ligger følgende historie:

-Jeg har flere gange været rundt i USA, og den stat jeg synes bedst om, er helt klart Utah, siger Michael Sandberg.