TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Anders F. Jensen til Falster

af | 20. dec 2018 | Nyheder

Anders F. Jensen flytter sin trænerlicens fra Lunden til Falster, bl.a. fordi han føler sig forbigået som træner af Team Lundens anpartshest Dream Girl.

-Der er to ting i det; dels har man gang i mange positive ting på Nykøbing Falster Travbane i øjeblikket og netværksgruppen har flere gange spurgt mig, om jeg ikke kunne tænke mig at være en del af det, siger Anders F. Jensen til Travservice.dk.

-Dels fik Lunden lavet den bommert, at de lavede om på rækkefølgen af Team Lunden-hestenes trænere, hvor jeg ellers var den næste i rækken da man købte Dream Girl, og det var nok det, der gjorde udslaget mht. at flytte min licens.

-Jeg har efterfølgende haft en snak med Michael Juul (Det Danske Travselskabs direktør, red.), som sagde, at jeg altid er velkommen til at komme tilbage, og det er selvfølgelig positivt.

-Jeg synes bare ikke, at jeg har noget at tabe ved at prøve det her. Jeg har drøftet det med mine hesteejere og langt de fleste var enten positive eller neutrale.

-Nogle af tingene på Falster-banen ER allerede sat i gang, men selvom de – bortset fra de flade sving – ellers har nogle udmærkede træningsforhold dernede, kommer jeg nok ikke til at benytte banen, da jeg næsten udelukkende træner hjemme på gården. Jeg vil dog nok benytte mig at de træningsrutineløb de afvikler på Falster til unghestene.

Ungheste på vej
Anders F. Jensens træningsliste tæller pt. 14 heste, heriblandt to 1-åringer og tre 2-åringer, hvoraf Evolution On Track (h. e. Juliano Star) er længst fremme.

-Evolution On Track kommer til start i begyndelsen af det nye år, siger Anders F. Jensen.

-Etomorrowistoday (h. e. Zola Boko) er en rigtig fin hest, der er den næste i rækken, mens Easy Winner (h. e. Chipmate) ikke er nået ret langt i sin udvikling, så det har lidt længere udsigter – ellers en tiltalende heste.