Anders blev hjemme

Aalborg-træneren Anders Pedersen skulle have startet heste i såvel Norge som Sverige lørdag eftermiddag, men måtte slette dem begge.

Blodprøver, der viste infektionstegn, var årsag til at Anders Pedersen måtte slette såvel Magiccarpetride fra Gulddivisionen på Halmstad samt Always Magic fra finalen i Jarlsberg Grand Prix, Hoppeafdeling.

Selv om Anders Pedersen skrev om Always Magics forfald allerede fredag, var hoppen ikke slettet fra startlisten lørdag ved 11-tiden!

Hoppefinalen på Jarlsberg, der havde en førstepræmie på 250.000 kroner, vandtes af næstfavoritten Valla d’Estino (Scarlet KnighT) med Eirik Høitomt, der sluttede stærkt af ude i banen og fangede løbets favorit, Escada BR (Credit Winner) med Thor Borg. Begge fik noteret 1.13.0a/1609 m.

Mickey Larsen-opdrættede Alberte Merci – efter Ready Cash og samme moder som Repay Merci – sluttede pÃ¥ en femteplads efter et indvendigt løb i 1.13.4 – præmie 15.000 kroner.

Valla d'Estino vinder JGP Hoppeafdeling foran løænge førende Escada BR. SAlebrte Merci nummer fem.

Valla d’Estino vinder JGP Hoppeafdeling foran længe førende Escada BR. Alberte Merci nummer fem.