TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Anden sejr i træk

af | 3. aug 2016 | Nyheder

Danskejede, men italienskfødte Talija Bi, der nu trænes i Sverige af Jerry Riordan, vandt tirsdag aften sin anden sejr i træk.

Talija Bi, der ejes af Stald Talija Bi I/S, har tidligere været i træning hos Steen Juul, men skiftede til Jerry Riordan i slutningen af maj måned.

Han har nu startet den italienskfødte 4-årige hoppe fire gange, og de sidste to starter er resulteret i sejre på hhv. Halmstad og Jägersro. Begge gange med Thomas Uhrberg i sulkyen.

På Halmstad vandt Talija Bi i 1.13.5a/1640 m og i aftes kunne vinde vinde på Jägersro i 1.13.8a/2140 m efter et løb, hvor hun det meste af vejen sad i dødens.

Der var 20.000 SEK i førstepræmie.

Talija Bi vinder efter en tapper indsats kort foran Rock Star Fougett og Angie Simoni

Talija Bi vinder efter en tapper indsats kort foran Rock Star Fougett og Angie Simoni

Afstamningsmæssigt har Talija Bi noget at leve op til.

Hendes fader, Toss Out har gennem flere år været en af Italiens bedste avlshingste og moderen, Valley Jean Bi har bl.a. født Saphire Bi (Conway Hall) 3, 1.11.7 – 208.000 Euro og Naxos Bi (Varenne) 1.11.9 – 98.500 Euro.

Moderen til Valley Jean Bi, Jean Bi var en tophest i USA, hvor den ikke blot vandt Hambletonian Oaks, men også Breeders Crown og tjente 815.000 dollars og satte rekord 1.12.3.

Faderen til Valley Jean Bi er Valley Boss Bi, en helbroder til legendariske Valley Victory