TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Alt flaskede sig for Åke

af | 6. aug 2016 | Nyheder

Tidligere hed dette løb for hurtigklassen Nat Ray Trot, men de sidste år har det skiftet navn til John Cashman Memorial efter hesteentusiasten John Cashman, der døde 72 år gammel i 2012.

Resolve går sikkert frem og vinder John Cashman Memorial - Foto: Lisa Photo

Resolve går sikkert frem og vinder John Cashman Memorial – Foto: Lisa Photo

Det er stadig for de hurtigste i Nordamerika og Åke Svanstedts Resolve (Muscle Hill) var favorit til 22:10 i vinderspillet, men også Meadowlands hurtigste traver nogensinde J L Cruze var hårdt spillet.

Åke Svanstedt var på dupperne i første sving, hvor Crazy Wow tog spidsen og Åke slap ingen ned foran, men styrede Resolve mod føringen efter 400 meter og første quarter gik på :27,1 (07,6), mens så kom Campbell farende med J L Cruze, der overtog efter 600 meter kun for at slippe til sidste års Cashman-vinder Flanagan Memory ved halfmilen.

Frem udvendig kom Il Sogno Dream efter lidt trafikproblemer på første langside og Åke Svanstedt tog sig lidt snært ud i 2. spor med 400 meter med Resolve, der nedkæmpede Flanagan Memory ned gennem opløbet og gik til sikker sejr på stærke 08,6/1609 auto (1:50 2/5), mens Obrigade ude i banen gik stærkt til andenpladsen før Flanagan Memory kort før J L Cruze.

Det var ny personlig rekord for Muscle Hill-sønnen, men ikke rekord for løbet, der indehaves af Sebastian K med 1:50 (08,4).

Efter mål kom inquiry-skiltet op på resultattavlen og det var mod Resolve 400 meter fra mål mod Homicide Hunter, men dommerne friede Resolve, der fik lov at holde sejren.

– Med mere tid mellem løbene er han mere klar og har lyst til at løbe så derfor starter mine ikke så tit.

– Jeg ved ikke om han kan blive så god som Sebastian K, men han er en vældig god hest og jeg håber han kan være med på højeste plan i år og næste år, sagde Åke Svanstedt.

Resolve blev i øvrigt solgt for $115.000 på Harrisburg-auktionen i 2012 som første afkom efter Credit Winner-hoppen med det spøjse navn Anikawiesahalee.

Se eller gense løbet her: John Cashman Memorial