TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Aldrig vundet før

af | 27. aug 2016 | Nyheder

Alberte Mols spurter frem helt udvendig for Jeppe Juel og vinder sin første sejr - Foto: Lasse Jespersen

Alberte Mols spurter frem helt udvendig for Jeppe Juel og vinder sin første sejr – Foto: Lasse Jespersen

Hans Ulrik Kristensen-trænede Alberte Mols havde inden Hoppe Derby Consolation aldrig vundet løb, men det vendte Jeppe Juel op og ned på selv om det kom til at holde hårdt.

 

Fra start var det en synligt peppet Aqua de Vie, der tog spidsen, mens Alberte Hastrup trods tæt på galop var nærmest og blev der hele første runde.

10,9/500 og 13,4/1000 var mellemtiderne så der var huller hele vejen ned gennem feltet og indvendig i 4. par sad Alberte Mols.

700 meter fra mål kunne Alberte Hastrup ikke holde sammen på travet mere og galopperede og Aqua de Vie var pludselig i klar føring.

Hun var dog også træt og bagfra nærmede Ariana Trøjborg sig sammen med flere andre og ind i sidste sving var der en sammenkørsel mellem Allquiteeasy K G og Aparte, der begge galopperede.

Juul hev alt hvad der kunne hives på Aqua de Vie, men lige lidt hjalp det for kort inde på opløbet havde Ariana Trøjborg fat i den og først nu gik Jeppe Juel ind i handlingen.

Ude i banen havde han Alberte Mols klar til en stærk afslutning, der bragte hende foran ganske kort før målstregen, mens Ariana Trøjborg og Allie Be sluttede nærmest.

– Jeg troede ellers hun var den ringeste af dem jeg har med i dag, men det kan det jo godt stadig være sandt for jeg tror også de to andre vinder. Det er altid skønt med en derbyvase – dem har vi måttet kæmpe for i år, sagde Hans Ulrik Kristensen efter løbet.

Alberte Mols i vindercirklen efter sejren i Hoppe Derby Consolation - Foto: Lasse Jespersen

Alberte Mols i vindercirklen efter sejren i Hoppe Derby Consolation – Foto: Lasse Jespersen

– Hans Ulrik havde sagt til mig, at hun var klar og fra et perfekt spor troede jeg lidt på det. Han sagde jeg bare skulle køre til spids, men det kunne jo ikke rigtig lade sig gøre som de andre åbnede og det var vel også godt nok.

– Ned ad bageste langside kørte jeg efter en præmie, men jeg kom perfekt ud i sidste sving og kunne se de stummede til foran og så var det bare fuld gas, sagde Jeppe Juel efter sejren.

13,8/2000 auto var vindertiden og der var 50.000 kr. til Alberte Mols (Double Player) for sejren.