TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ægtepar donerer halv million kroner til Skive Trav

af | Nyheder

Et travinteresseret ægtepar fra Højslev har doneret en halv million kroner til Skive Trav, hvor manden har været fast gæst siden banens start.

Edit og Chresten Færch Christensen med Skive Travs formand, Geert Olesen (siddende). Foto Skive Trav

-Vi fik noget af en overraskelse, da vi så på netbanken, at der var gået en halv million kroner ind torsdag middag fra ægteparret Edith og Christensen Færch Christensen fra Højslev, fortæller Steen B. Nielsen, Skive Trav.

-Dagen i forvejen havde Edith Christensen kontaktet vor formand, Geert Olesen og fortalt, at de gerne ville donere et beløb og at man derfor ville bede om vores bankkonto nummer Men vi havde da slet ikke forestillet os et beløb i den størrelse, siger Steen B. Nielsen.

-Torsdag middag tog vi ud til parret med en  buket blomster for at sige tak for den flotte donation, siger Steen B. Nielsen.

-Min mand, Chresten der er 90 år har det ikke særligt godt, og er nu på plejehjem, og da han i lang tid har sagt, at vi skulle give Skive Trav et stort beløb, så sagde jeg forleden: Nu skal det være, fortæller Edit Christensen, 81 år til travservice.

-Chresten har lige fra sine unge dage interesseret sig for travsporten, og der er ikke mange løbsdage, som han er gået glip af på Skive Trav.

-Om vi har haft travheste?

-Nej, det har vi da ikke haft råd til, og jeg er heller ikke taget med ham til trav nogensinde, for så havde jeg bare spillet alle vore penge op, siger Edith Christensen.

-Chresten spillede lidt, men har altid sagt: A bruger det A bruger! siger Edith Christensen, der selv om hun ikke har været på Skive Trav i mange år, dog har en fortid som ung på banen.

-Min fader havde travheste og jeg kom der sammen med min farmor, der 70 år gammel cyklede fra Lund til Skive hver løbsdag, mindes Edit Christensen.

Det var en strækning på små 20 kilometer!!

Ægteparret, der er barnlæst, kan i dag fejre Diamantbryllup (60 år) startede med et lille sted med 21 tønder land, men gennem årene blev der købt mere jord til.

For 10 år siden solgte parret stedet og flyttede ind til Højslev i et nybygget rækkehus.

Udover Skive Trav er et hospice i Skive også betænkt med en donation af samme størrelse som Skive Trav.

Skive Trav vil nu indstifte et ærespræmieløb, der skal afvikles hvert år, i anledning af den flotte donation fra ægteparret Edith og Christen Færch Christensen.