TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Adriano B R løb forgæves

af | 10. okt 2016 | Nyheder

Efter flotte præstationer i de sidste starter med bl.a. en Breeders Crown-sejr var Nicolaj Andersens Adriano B R virkelig kommet i menneskehænder denne gang.

Adriano BR da han vandt Breeders Crown i Berlin

Adriano BR da han vandt Breeders Crown i Berlin

Han startede i Grosser Preis von Deutschland i Hamburg og med spor et så det trods alt ikke håbløst ud for den kapable Adrian Chip-søn.

– Det var lidt som jeg mistænkte, at han ikke er hurtig nok fra start til at matche disse heste. Så havnede han 4. indvendig i et sprinterløb, hvor der ikke blev kørt noget undergvejs.

– Det var en chansning at melde i det løb, men han faldt ikke igennem. Han kunne blot ikke tage noget ind i en hurtig afslutning, men han var ikke træt.

– Nu får han lige en puster og så ser vi hvad det bliver til. Det bliver til m 1-2 starter mere i år, hivs overhovedet nogen og næste år håber jeg vi har en hest til V75.

Ny hest med hjem

Nicolaj Andersen fik en ny hest med hjem fra Hamburg.

– Ja, jeg fik hoppen Love be a Lady (Love You) med hjem. Den skulle jeg have kørt i Berlin for 14 dage siden, men p.g.a. en skade blev hun slettet.

– Derfor blev hun også i Tyskland til dyrlægeundersøgelse for at finde ud af om handlen skulle gå tilbage.

– Det viste sig dog kun at være overfladiske skrammer og så kom hun med hjem.

Det går hele tiden bare fremad for Nicolaj Andersen, men hvad er årsagen til det?

– Jeg har jo fået nogle hesteejere, der virkelig investerer og det giver jo lidt pote. Chili og Stald Søhus har lige investeret i Beatriz og det er vældig rart at kunne ringe til sådanne folk, når man har emner af den slags på hånden.

– Selvfølgelig stiller det også krav til mig, men det er stimulerende at have de muligheder, slutter Nicolaj Andersen.