TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Århus med skandinavisk spil

af | 14. okt 2016 | Nyheder

Fredag eftermiddag kl. 15.45 går startskuddet til 1. løb på Jydsk Væddeløbsbane i Århus og det foregår med store skandinaviske spillepuljer så der er al mulig grund til at spille med.

Det handler mest om amerikanerløb denne eftermiddag, men hovedbegivenhederne er Sportstrykkeriets 20 års Jubilæumsløb.

Der er lavet to af slagsen: Et for alle og et kun for amatører og begge ligger indenfor V5-spillet.

Amatørerne er først på banen i 4. løb – V5-3 – og her kommer 12 heste til start med heste fra tre volter over 2300 meter.

I baneprogrammet er Passion for Bambus vindertippet, men det kunne lige vel være en anden for løbet er meget åbent og måske kan Kim Madsen vinde med Roselin Svimmel, som er stabil som få og endelig fik sin sejr sidst – dog med Birger Jørgensen i vognen.

2300 meter fra tre tillæg er også menuen for de professionelle, men præmiesummen er fordoblet og der er derved 20.000 kr. til vinderen.

Peter Jensen bringer herlige Tango Vang til start og det ligner, at opgaven passer perfekt til ham selv om det aldrig er let at give 20 meter forud til en hest som Armani S eller for den sags skyld 40 til Ambrogio.

Der er brug for garderinger for fra samme tillæg går også Rocky Egedal og en luring i løbet kan være Speed a Bærs, der efter nogle måneders pause har fået løb i kroppen og sikkert vil være forbedret i forhold til senest.

Mere Jensen

I det hele taget kan Peter Jensen blive en gennemgående figur denne gang.

Peter Jensen med Tango Vang. Arkiv

Peter Jensen med Tango Vang. Arkiv

 

Han seler topchancer ud på stribe startende i 1. løb med Birthe Vang, der debuterede på en 18-tid over fuld distance og igen før Kasper K. Andersen i vognen.

I 3. løb kører Jeppe Juel hans Abbedissan Graff, der efter to andenpladser måske er sejrsmoden, men kan få det svært mod ubesejrede Bringmeupfront.

Så virker hans Miss Alwina (Jeppe Juel) som en bedre chance i 5. løb, hvor hun går ud fra et godt spor og ligner vinderen.

Se baneprogrammet her: Baneprogram