TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Årgangens fløjmand

af | 29. jul 2016 | Nyheder

Det er vel ret sikkert at postulere, at Peter Rudbecks Bad Moon Rising (Muscles Yankee) er årgangens fløjmand indtil videre selv om han for et par starter siden blev slået af Bali.

Bad Moon Rising - Foto Ole Hindby

Bad Moon Rising – Foto Ole Hindby

Du bestemte dig for indersporet, Peter?

– Birger og jeg drøftede det og blev enige om at det var det bedste også for ikke at have nogen af de værste konkurrenter indvendig for os.

– Jeg tror også han er hurtig nok til at svare spidsen fra start – den dag Bali fløj forbi fra start kørte Birger ikke til for han mente det nok skulle løse sig endda.

Ønskescenariet?

– Han skal før Bali fra start og jeg kan ikke forestille mig, at der er nogen der tager ham ned udvendig fra i et normalt løb.

– Skrækscenariet er selvfølgelig et par kilometer i andet spor uden ryg – så kan det godt blive svært.

Hvad bliver de næste starter for Bad Moon Rising?

– Det ligger ret fast for efter det her skal han ud i et 3-årsløb i derbyeweekenden, 14 dage derefter gælder det Kriteriumsprøverne og yderligere 14 dage efter Kriteriet.

Du har haft mange fine heste – hvor rangerer han ind?

– Det er jo et nærmest umuligt spørgsmål at svare på, men skal jeg vurdere ligger han rent pulsmæssigt lavt i forhold til de andre heste jeg har haft som 3-åring og det giver mig tro  på at der er meget udvikling i hesten. Han er slet ikke udviklet og løber meget ud og ind. I åbent hovedlav springer han nærmest fra side til side så der er nok at kigge på, slutter Peter Rudbeck.