TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Åbergs næste år!

af | 30. jul 2014 | Nyheder

En af tirsdagens mest imponerende vindere på Jägersro var den tyske Banks kørt af sin danske træner Michael Larsen. Banks blæste banen rundt og vandt sikkert i 1.10.5.

– Nu går vi efter at komme til start i Åbergs til næste år, proklamerede Michael Larsen i vindercirklen.

5-årige Banks har blot startet 15 gange i karrieren. Det er blevet til 12 sejre og 3 andenpladser,

Den er kommet sent i gang med karrieren, idet den startede først som 4-åring.

Banks vinder sikkert i 1.10.5 . foran skyggerne!!

Banks vinder sikkert i 1.10.5 . foran skyggerne!!

– Og jeg tog ham meget roligt i fjor, fortæller Michael Larsen. – Det er først i år, at jeg har forlangt lidt mere af ham, og i de to seneste starter har han løbet uden sko.

Det har haft en nærmest eksplosiv virkning på Banks, der for seks uger siden vandt suverænt på hjemmebanen i Hamburg i banerekord 1.09.9 og i aftes blæste den  banen rundt på 1.10.5 som sikker vinder.

– Her i foråret har han døjet med dårlig hals – jeg tror, at vi fik det med hjem fra Skive, da han startede på Musketerdagen, hvor Stelton slog ham, fortæller Michael Larsen videre.

Michael Larsen

Michael Larsen

– Da han startede på Jägersro, hvor vi blev nummer to, viste det sig bagefter at han var sat helt til i halsen, og efter starten i Hamburg har vi også behandlet ham.

Derfor er der også gået seks uger siden han startede og så til i går, siger Michael Larsen.

– Nu må vi se, hvordan han tager starten. Han var frisk efter løbet, og jeg kørte ham slet ikke i bund, men lad os nu lige se et par dage an, og så skal jeg tale med ejerne om hvor han skal starte næste gang, men jeg tror, at vi finder noget til ham i Sverige,

Michael Larsen har efterhånden været i Tyskland i en snes år, og driver nu en træningsstald med 20 heste.

– Og det er et meget passende antal, siger han. – Jeg har mange heste for Ulrich Mommert, der ejer Mariendorff-banen, og vi har et virkelig godt samarbejde.

-Resultaterne med Banks har givet flere henvendelser fra tyske hesteejere, og jeg har da også fået et par heste i træning på den konto, men som sagt, så er 20 heste i stalden et passende antal, slutter Michael Larsen.