TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Åbent brev til Fru Jelved

af | 20. aug 2014 | Nyheder

Kulturminister Marianne Jelved har en opfattelse af at travsporten blot  er 400 mennesker rundt om i Danmark. Det er så meget andet – og det fremgår tydeligt af nedenstående brev, som Jesper Winther har fremsendt til hende. og så er belutningsgrundlaget for Idrætsaftalen i øvrigt forkert

Til kulturministeren

Kære kulturminister tillader mig at henvende mig i kølvandet på lukning af 2 travbaner.

Min kone og jeg har 2 børn på henholdsvis 6 & 2 år vi har henholdsvis trav og ride heste, 5 stk. i alt

For som vi siger, det er bedre børnene lugter af hest end hash. Jonathan på 6 har i de sidste år talt meget om han som 7årig kunne erhverve pony-licens og har trænet målrettet på dette genne længere tid. Vores travbane som er Nykøbing har været en veldrevet forretning med en egenkapital på over 1million. Pæne udenoms arealer, hvor pony sporten er vokset støt og roligt genne mange år. Det er så med stor beklagelse vi nu må konstatere at alt nu slutter 31/12-2014 det er ikke så lige til en opgave at få en 6 årig med et brændende hestehjerte til at forstå dette.

Vi afvikler travet, da det familiemæssigt ikke kan hænge sammen med 2 timers transport til og fra Charlottenlund, vi mangler jo også et sted at træne.

Dette skriv skal ikke opfattes som en klagesang, men blot en orientering om hvad det har af effekt.

Med venlig hilsen

Jesper Winther

Stovbyvej 53

4872 Idestrup