TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Amiral Sacha er flyvende

af | Nyheder

Den franske 5-åring Amiral Sacha har kurs mod Criterium des 5 Ans, der afvikles lørdag de 29. august på Vincennes, og mandag eftermiddag vandt han den sidste forprøve, Prix Jockey.

Amiral Sacha med Gabriele Gelormini har kurs mod Criterium des 5 Ans. Arkic Gerard Forni

Amiral Sacha med Gabriele Gelormini har kurs mod Criterium des 5 Ans. Arkic Gerard Forni

 

Med en andenplads fra dødens i Europa-derbyet, Grand Prix de l’UET i fjor etablerede Amiral Sacha (Ganymede)  sig i toppen af sin årgang i Frankrig.

Og siden har den ved flere lejligheder manifisteret sin store kapacitet.

Senest mandag eftermiddag pÃ¥ Vincennes, hvor Amiral Saccha med Gabriele Gelormini kunne vinde Prix Jockey med en samlet præmiesum pÃ¥ 120.000 Euro i fornemme 1.12.0/2700 m  – en tangering af banerekorden som Offshgore Dream satte ved sejr i Prix d’Amerique som 5-Ã¥ring.

Prix Jockey er det sidste testløb før Criterium des 5 Ans, der køres lørdag den 29. august med en samlet præmiesum på 240.000 Euro.

Efter mandagens sejr må Amiral Sacha betragtes som forhåndsfavorit, for han slog de fleste af årgangens topheste – kun Aladin d’Ecajuel manglede, men den har været syg og var nyligt slettet fra Prix de Wallonie i Belgien.

Nærmest Amiral Sacha var Akim du Cap Vert med Franck Anne i 1.12.1, mens hoppen Africaine med jean Etienne Dubois var nummer tre i 1.12.2.

Amiral Sacha er avlsmæssigt et Dubois-produkt med Ganymede som fader og Goetmals Wood som morfader!

Hans moder, Nostalque Sacha satte rekord 1.15.6 og tjente 70.920 Euro.