TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Om Takter, træning og travere

af | Nyheder

Meget tilfældigt er jeg faldet over en video-film, der er lavet i 2006 af den svensk-amerikanske fotograf Monica Thors. Det er en flot produceret film, hvor der fortælles om mange af de aspekter, der gør travsporten interessant,

Passionate Glide

Passionate Glide

Bl.a. sĂ¥ følger filmen tophoppen Passionate Glides forberedelser til 3-Ă¥rsæsonen,

Den trænes af Jimmy Takter, der fortæller om sin træningsfilosofier, vi besøger hans store træningscenter, Millenium Farm, man ser ogsĂ¥ hvordan heste, der er stoppet som aktive væddeløbere fĂ¥r en ny karriere som rideheste og endelig er der ogsĂ¥ et indslag om den dengang nye travbane, Tioga Downs i Staten New York.

Passionate Glide var sĂ¥vel Ă…rets 2-Ă¥rige som Ă…rets 3-Ă¥rige hoppe i USA, satte rekord 1.09.8 og tjente over 2 millioner dollars.

Passionate Glide (Yankee Glide) har samme moder som Marita’s Victory (Valley Victory) , der er moder til From Above US, der nu virker som avlshingst her i Danmark.

Til at føre os igennem filmen gør Sam McKee fra The Meadowlands et glimrende job, men ikke mindre imponerende er den dengang 14-Ă¥rige Matthew Thors Waples som hans medvært. Dengang drømte Matt om at blive travkusk – sĂ¥dan er det ikke gĂ¥et. I dag er han en meget anerkendt kunstfotograf, der bor i Canada.

Se filmen Inside the heart of harnessracing pĂ¥ dette link – klik her