TRAVSERVICE ā€“ GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pƄ facebook

OvenpƄ igen

af | Nyheder

Efter sĆøndagens skuffelse, hvor Stutteri Shadows indehaver, Niels JĆørgen Jensen mĆ„tte se sit opdrƦt Anton TinghĆøj diskvalificeret fra andenpladsen i Dansk OpdrƦtningslĆøb, har der vƦret noget at glƦde sig over i ugens lĆøb.

Torsdag aften vandt sĆ„ledes to af stutteriets opdrƦt, Shadow TinghĆøj og Touch My Shadow pĆ„ Billund Trav Touch My Shadow er efter stutteriets egen avlshingst, The Liquidator, der ogsĆ„ havde en vinder i Vivaldi B.

Racer-Bourbon

Love You-sĆønnen Racer Bourbon.

– Og da jeg til nƦste Ć„r skal have Dubois-hingsten Racer Bourbon opstaldet, sĆ„ var det ogsĆ„ dejligt at se den mĆ„de hvorpĆ„ dens sĆøn, Ursus Hoff vandt sin tredje sejr i seks starter pĆ„ for Jeppe Juel onsdag eftermiddag pĆ„ Jydsk VƦddelĆøbsbane, siger Niels JĆørgen Jensen.

Racer Bourbon, der blot har otte danske afkom i U/V-Ć„rgangen havde ogsĆ„ en stor mulighed for at fĆ„ en afkomssejr torsdag aften pĆ„ Billund Trav i U and Me med Bent Svendsen, men efter fĆøring gav den sig i oplĆøbet og sluttede pĆ„ en tredjeplads. BlodprĆøver taget efter lĆøbet viste, at der var en Ć„rsag til den svage prƦstation. U and Me havde alt for hĆøje muskelvƦrdier.

Racer Bourbon har en fantastisk afstamning, idet den er helbroder til millionƦren Qualita Bourbon og halvbroder til en anden millionƦr, Mara Bourbon.

Qualita Bourbon er i Ćøvrigt moder til Tast of Bourbon, der vandt Dansk Hoppe Derby.

Racer Bourbon kom til skade i folden som unghest, og kunne aldrig trƦnes optimalt. Alligevel indledte den sin lĆøbskarriere med at vinde sine tre fĆørste starter!

– Det er jo en fantastisk afstamning Racer Bourbon har, sĆ„ jeg tror ā€“ og hĆ„ber, at de nordjyske opdrƦttere vil tage godt i mod ham, siger Niels JĆørgen Jensen videre.

– Tilmed er Racer Bourbon prissat rimelig med 0 + 10.000 kroner excl. moms ā€“ jeg tror ikke, du finder en Love You-sĆøn med sĆ„ stƦrk en moderlinje til en lignende pris nogetsteds!

LƦs mere om Racer Bourbon –Ā klik her