TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Gordon Dahl træner i Aalborg

af | Nyheder

Skive-træneren Gordon Dahl bliver fra den 1. januar tilknyttet NKI Racing Arena i Aalborg . det oplser banen i en pressemeddelelse

Gordon Dahl har indgĂ¥et en samarbejde med Kjeld Gregersen, stutteri Enghavegaard, men vil ogsĂ¥ tage heste i træning for andre.

Her følger pressemeddelelsen fra Aalborg,

Gordon Dahl flytter til Aalborg

Gordon Dahl  - fra 1. januar 2015 træmer i Aalborg

Gordon Dahl – fra 1. januar 2015 træmer i Aalborg

Det er os en glæde at kunne meddele, at endnu en ny travtræner vælger at fĂ¥ stald her pĂ¥ NKI Racing Arena Aalborg, hvilket for øvrigt er den tredje ny træner i 2014 efter Peter Jensen startede op 1. januar og Casper Jensen 15. april.

Officielt starter Gordon Dahl op 1. januar 2015 i Aalborg, og det specielle ved hans fremtidige træningsstald er, at det bliver en kombination af at være privattræner for hesteejer Keld Gregersen, og derudover vil han ogsĂ¥ træne heste for alle andre hesteejere. Han vil fĂ¥ stald 1 inde pĂ¥ banen, og derudover vil han have træningscenter ude pĂ¥ EnghavegĂ¥rd.

Hele familien flytter til Aalborg, men det sker først 1. juli 2015, sĂ¥ den første periode vil Gordon køre frem og tilbage mellem Skive og Aalborg.

Gordon Dahl vil være træner nr. 15 her i Aalborg, og det er et scoop for banen og landsdelen, siger direktør Michael Korfitsen. Vi har i forvejen en meget bred skare af trænere her i det nordjyske, som vi er meget glade og stolte over. Vores trænere klarer sig helt forrygende i bĂ¥de ind- og udland, og derudover har vi en god sammensætning af alder, hvor man groft sagt kan inddele trænerne i 3 grupper: De unge, middelgruppen, og de erfarne, sĂ¥ vi stĂ¥r godt rustet til fremtiden.

Ud over alderssammensætningen har vores trænere ogsĂ¥ vidt forskellige fokusomrĂ¥der, og spidskompetencer, og i forhold til sidstnævnte kan vi kun løfte pĂ¥ hatten i forhold til Gordons specifikke evner mht. at føre ungheste frem. Ă…r efter Ă¥r formĂ¥r Gordon at fĂ¥ heste med i Ă¥rgangsløbene, og det er rigtig flot, set i lyset af det antal heste han har i sin stald.

Hvis man tager de overordnede briller pĂ¥, kan jeg ogsĂ¥ godt forstĂ¥, at flere trænere søger mod Aalborg og Nordjylland, da kundepotentialet er stort, siger Michael Korfitsen. For det første bor en stor andel af opdrættere, hesteejere og aktive i Nordjylland, for det andet har vi en god bane og dermed fornuftige træningsforhold, og for det tredje ligger vi ogsĂ¥ godt til rent geografisk, hvis man tænker pĂ¥ starter i Sverige og Norge, og det gør de fleste trænere og hesteejere, nĂ¥r de har nogle ekstraordinære gode heste.

Vi glæder os meget til at byde Gordon Dahl velkommen d. 1. januar 2015, og vi vil senere lave et portræt af den 50 Ă¥rige træner, som bliver synliggjort pĂ¥ NKI Racing Arena`s hjemmeside.