TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Timoko til Master Finale

af | Nyheder

Elitloppsvinderen Timoko kan ventes til start i UET Masters Finalen den 14 september på Charlottenlund Travbane. Det fortæller to af Frankrigs førende hestesportsjournalister, Fabrice Theill og Gerard Forni samstemmende til travservice.dk.

Timoko - kommer til Lunden!

Timoko – kommer til Lunden!

– Træneren Richard Westerink har finalen i UET Masters plottet ind i sin plan  for Timoko, siger de to franske journalister.

Og der kan ventes flere andre heste fra Frankrig.

– Jeg tror, at Commander Crowe og Un Mec d’Heripe fra Fabrice Souloy kan komme, og mÃ¥ske ogsÃ¥ Roi du Lupin samt Napoleon Bar, siger Gerard Forni.

Derimod er der næppe chance for at se Univers de Pan, der efter et forrygende forår med sejre i bl.a. Finalandia Ajo og Oslo Grand Prix, nu får en velfortjent ferie.

Træneren Franck Leblanc, der træner Quick-hestene, har bl.a. Up and Quick sin stald, men han er næppe interesseret i at komme til Danmark igen efter dopingsagen med Caballion.

PT ser Top 12-listen i UETs Masters således ud:

Masters2307

Bedste danskplacerede hest er Stelton på en 50.plads med 500 points.

Orali er lige efter med 400 points, men når den endeligt tilkendes sejren i Copenhagen Cup får den yderligere 200 points, hvad der bringer den op på en 38. plads,