TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

DM- Hopper: Gabi Kyvsgård gav opvisning

af | 4. okt 2024 | Nyheder

Gaby Kyvsgård, der ejes af familierne Sudergaard og Jørgensen, og havde sin træner Nicklas Korfitsen i sulkyen var i en klasse for sig i DM for Hopper, som hun vandt i ny løbs. Og banerekord 1.12.5a/2140 m.

Gabi Kyvsgård med Nicklas Korfitsen Arkivfoto Burt Seeger

Har der nogensinde været en mere overlegen vinder end Gabi Kyvsgård i DM for Hopper?

I 2024-udgaven af løbet vandt From Above US-datteren med otte længder foran de hårdt kæmpende Harper med Michael Lønborg og Ea med Jeppe Rask.

Gabi Kyvsgård forbedrede som vinder løbs-og banerekorden for 5-årige hopper, som Carna Sensei havde på 1.12.8, da Gabi Kyvsgård noteredes for 1.12.5a/2140 m.

Harper klarede akkurat andenpladsen, foran Ea, der dukkede frem indvendigt efter sen angrebsplads – begge i 1.13.3. Derefter Go fast Shadow med Birger Jørgensen i 1.13.4 og Go on Gardenia med Knud Mønster i 1.13.7.

Med førstepræmien på 100.000 kroner har Gabi Kyvsgård nu tjent 968.930 kroner, og det gør hende til mest vindende afkom efter avlshingsten From Above US.

Hidtil har Dream Girl (exp. til Finland) været mest vindende afkom efter Donato Hanover-sønnen med 965.319 kroner.

Dagens 1. løb for 2-åringer havde også et afkom efter From Above US på vinderpladsen.

Det var hingsten, Leicester, som er ejet og opdrættet af Jeanette H. Jensen og trænet af Kaj Jensen, der sejrede i kamp med Like a Frækkert (Wishing Stone) med Jens Simoni – begge i 1.17.3a/1640 m.

Koroleva San med Virmantas Lavickas vandt sikkert.

Dagens største overraskelse stod Gabi Kyvsgårds staldkammerat, Koroleva San (Ens Caviar’s Sun) med sin ejer Virmantas Lavickas for, da parret efter en lynstart fra spor otte, tidligt kom til spids i toptempo, og holdt sig let foran hele vejen til målstregen var passeret.

Koroleva San sejrede sikkert i 1.13.2 til odds 32,01 og dermed kom den sejr, som hoppen i meget lang tid har aspireret til omsider i hus.

Løbets favorit, Huxi med Jan Dahlgaard tog andenpladsen i kamp med Hyacinth med Casper M. Nielsen, begge i 1.13.4.