TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Spænd hjelmen – Bet25 byder på topløb i weekenden!

af | 4. okt 2024 | Nyheder

Fra DM for Hopper i Odense til Kriteriumsdagen på Charlottenlund Travbane – det bliver ren løbsfest på Bet25’s kanaler.

Weekenden står på en perlerække af spændende væddeløb på Bet25’s kanaler, så gør dig klar til action!

Fredag eftermiddag skydes festlighederne i gang med DM for Hopper fra Odense. To hopper står klar til at stjæle rampelyset:

Sidste års derbyvinder Harper har bagspor, hvilket giver Gabi Kyvsgård favoritstatus. Men spørgsmålet er, om Nicklas Korfitsen kan holde stand, når Michael Lønborg sætter alt ind og går til angreb.

På Bet25 Live guider Palle Vennekilde, Carsten Rabjerg og Thomas Boye dig igennem det hele.

Laver du en frisk V4-kupon skal du måske satse på overrasker. Er der kun en vinder, og det er en Bet25-kupon, udløser Dynamit Fredag en gevinst på 300.000 kroner.

Premiere på Bet25 Live+

Lørdag bliver der verdenspremiere på Bet25 Live+, når galopbanen i Klampenborg sætter gang i efterårsløbene – og galopentusiasterne kan ånde lettet op, da de ikke bliver afbrudt af travløb. Travfans kan i stedet nyde en hel dag med travløb på Bet25 Live. Først starter Bornholm Brand Park med Palle Vennekilde ved roret, og senere ruller Boden i Nordsverige ind, hvor Peter Jensen og Martin Nørlem vil give dig tips og tricks til det danske V75-studie.

Kriterium og Mesterskab for Danmark

Søndag topper det hele med én af årets største dage på Charlottenlund Travbane. Dansk Hoppe Kriterium og Dansk Trav Kriterium vil afgøre, hvem der for alvor sætter sig på tronen blandt de treårige. Kilimanjaro Face og Kungfufighting ligner favoritterne, men kvalifikationsløbene har allerede vist, at intet er sikkert i travsport. Kungfufighting var tæt på at ryge ud i en sammenkørsel – så alt kan ske!

Efter de to hovedløb venter endnu et brag. DM for Danmarks bedste hest afgøres, og her står slaget mellem Emoji og Extreme. Det opgør alene er popcorn værd!

Du kan følge med på Bet25 Live, hvor Carsten Rabjerg, Nicole Marsing og Steen Madsen er klar til at guide dig igennem en hæsblæsende søndag.

I V-spillene udfordres spillerne med både V4- og V5-spil.

Husk, at Bet25 Live+ vises på Bet25’s platforme, mens Bet25 Live også er tilgængeligt på Pluto TV.

SpilKlub25 er med hele vejen

Fra fredag til søndag er det muligt at købe anparter i større systemer. Her er et lille udvalg af anparter, der kan købes på SpilKlub25. Kig selv efter flere spilmuligheder.

Odense fredag

Køb V4-anpart i V4 bomben for 75 kroner

Køb V4-anpart for 50 kroner i Team FVB

Boden lørdag

Køb V75-anpart for 125 kroner i Travtips.dk

Køb V75-anpart for 80 kroner i Høygaards hurtige heste

Charlottenlund søndag

Køb V4-anpart for 100 kroner i Bjørnkollen – Insider spil

Køb V4-anpart for 75 kroner i Sådansk

Bemærk, at spilstop i SpilKlub25 ofte er op til en time inden starten på første løb går. Spilkaptajnerne skal have tid til at sætte det helt rigtige spil.

Pressemeddelelse fra Bet25