Favoritterne fik gode startspor

af | 18. sep 2024 | Nyheder

Der er lagt op til et brag af et væddeløb i lørdagens Grand Prix de Wallonie i Belgien, hvor to af tidens største stjerne, Horsy Dream og Idao de Tillard mødes.

Horsy Dream og Idao de Tillard mødtes senest i Prix Rene Balliere på Vincennes, hvor Horsy Dream vandt. Foto geny.com

Det må være en drøm, der er gået i opfyldelse for ledelsen af den belgiske bane, Mons, da man fik såvel årets Prix d’Amerique-vinder Idao de Tillard samt Elitloppvinder, Horsy Dream anmeldt til start i banens storløb, Grand Prix de Wallonie.

De to topheste mødtes i juni på Vincennes i Prix Rene Balliere og her sejrede Horsy Dream med Eric Raffin i 1.09.2a/2100 m foran Idao de Tillard i 1.09.4.

Der er altså lagt op til en forrygende revanche mellem de to på lørdag.

Her er distancen 2840 meter auto og til forskel fra Vincennes-løbet er Horsy Dream pÃ¥ lørdag anmeldt til start med fire sko – pÃ¥ Vincennes startede den uden sko.

Det kan der være en god forklaring på – 20 dage efter lørdagens opgør skal tophestene igen mødes – da gælder det finalen i UET Elite Circuit Finale på Vincennes, hvor der køres om 500.000 Euro.

Tirsdag blev der skrevet til start til lørdagens løb i Mons, og de to forhåndsfavoriterne fik begge fine startspor.