TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Untersteiner og Kihlström i kvalifikationsløb til det italienske Derby

af | 17. sep 2024 | Nyheder

På lørdag køres der kvalifikationsløb til såvel Derby Italiano del Trotto som Oaks del Trotto på La Capannelle-banen i Rom og både Johan Untersteiner og Ôrjan Kihlström er på plads.

Far Wise As med Johan Untersteiner. Foto Kanal 75

Johan Untersteiner skal forsøge at kvalificere Jerry Riordan-trænede Far Wise As, mens Kihlström er hentet ned for at køre for Alessandro Gocciadoro og har køreture i de tre kvalifikationsløb til Derby Italiano som i to ud af tre kvalifikationsløb til Oaks del Trotto.

Kihlström skal bl.a. køre Fellow Wise As, der er helbroder til sidste års Derbyvinder, Expo Wise AS, og som i år har vundet finalen i Breeders Course.

Som nævnt er der tre kvalifikationsløb til Derby Italiano, der er for 3-åringer.

Distancen er 2100 meter auto og hver afdeling er doteret med 22.000 Euro.

Der er 13 heste til start i hver afdeling, hvorfra de tre bedst placerede i hver  afdeling går videre til Derbyfinalen, samt den fjerdehest, der er højst rangeret i pointberegningen.

Derudover er der fire wild cards, der er tildelt vinderne af fire store årgangsløb, så feltet i Derby Italiano bliver på 14 – fordelt med syv heste i første række – syv i anden række.

Til Oaks del Trotto, hvor distancen er 1640 meter auto, er der kun uddelt ét wild card. Også her kommer 14 heste til start.

Den samlede præmiesum i Derby Italiano er 800.800 Euro og i Oaks del Trotto 253.000 Euro. Begge løb køres søndag den 13. oktober.