TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Vincennes: Favoritterne havde det svært i storløbene

af | 14. sep 2024 | Nyheder

Ingen af de tre klassiske storløb, der i eftermiddag blev kørt på Vincennes, vandtes af favoritten.

Den mindste overraskelse kom i Criterium des 3 Ans, hvor tredjefavoritten Lovino Bello (Village Mystic) sejrede for Eric Raffin foran storfavoritten, Lombok Jiel med Pierre Yves Verva.

Lovino Bello klarede at nedkæmpe førende Lotta Bourbon med Anthony Barrier, og kunne også afvise angreb fra Lombok Jiel og sejrede i 1.13.1/2700 m – præmie 135.000 Euro.

Lovino Bello, der trænes af Jocelyn Robert, har nu tjent 420.895 Euro.er så det

Den største overraskelse kom i Criterium des 4 Ans.

Her var favoritten Koctel du Dain med David Thomain i lang tid førende, men i et meget tæt opløb viste outsideren Keep Going (Follow You) med Eric Raffin vinde med hoved og hals foran Koctel du Dain og Ksar med Matthieu Abrivard, der sluttede stærkt af ude i banen. Også Keen Winner med Anthony Barrier var med i opløbskampen og denne kvartet fik alle noteret 1.12.5/2850 m.

Keep Going, der gav odds 22,60 som vinder, fik 135.000 Euro i præmie og dermed har han nu vundet 374.420 Euro i karrieren. Matthieu Mottier træner.

Josh Poswer slår sikkert Jushua Tree i Criterium des 5 Ans

Næsten lige så meget i vinderodds gav vinderen af Criterium des 5 Ans, Josh Power.

Det var her Jushua Tree med Jean Michel Bazire var hesten, der ikke kunne tabe, men det gjorde den store Bold Eagle-søn efter en udvendig rejse.

Jushua Tree var i spids ind i opløbet, men op mod mål fik den problemer med at holde sammen med travet og Bazire måtte opgive at køre for fuldt. Havde han fortsat sin drivning, var Jushua Tree nok galoperet.

Nu kæmpede Josh Power (Offshore Dream) med sin træner Sebastian Ernault sig forbi til sejr i 1.11.8/3000 m – Jushua Tree samme tid på andenpladsen.

Josh Power vandt her sin første sejr i år – ja, den har faktisk ikke vundet løb siden september i fjor, hvor den vandt Criterium des 4 Ans!

Så det er en hest med smag for storløb!

Nu har Josh Power tjent 650.170 Euro i karrieren.

I et rammeløb blev First Blood Stables Gonnabe Shadow nummer fire i 1.12.6a/2100 m efter at have siddet udvendigt det meste af løbet. Der var 4.800 Euro i præmie.

Løbet vandtes af italienske Denia (Royal Dream), der som Gonnabe Shadow trænes af Erik Bondo.

Denia sejrede for Paul Philippe Ploquin i 1.12.2a/2100 m og fik 27.000 Euro i præmie.